Gud vill mig illa

Kvällen igår började på bästa tänkbara sätt - med radar ute i hennes fab lägenhet med sture i sikte.
Väl framme på sture så hoppades och dansades det som vanligt. Jag träffade en herre vid namn Lowe (hur sött är inte det?) som jag stog och umgicks med en längre stund. Till slut blev det dags att gå vidare till hell's, på väg ner från trappan får en jävla brudjävel för sig att knuffa ner mig från trappan. Japp, kära läsare, första dagen på sommarlovet och jag sitter här med gipsat ben som ska sitta kvar i 2 månader plus en spricka i axlen.

Så för att summera hela året
- Jag blir dumpad
- Jag slutar på mitt jobb som jag faktiskt älskar innerst inne pga komplicerade omständigheter.
- Min första singelsommar förstörs pga gipset
- Jag kommer bli tvungen att hoppa av min utbildning pga gipset.

Tack så mkt kära Gud. Jag visste väl att du älskade mig.


Thank you and goodbye

Nu har jag bara 2 helger kvar på mitt jobb.. med andra ord 4 dagar kvar att jobba.
Vet inte hur jag ska känna..? Känns riktigt jävla skit tror jag..

Thank you and good bye Suppe and Podium

Typiskt midsommar ute i skärgården

Midsommar iår firades hur bra som helst! Helene hade styrt upp en stenseriös fest ute på Tynningö (läs öde ö..)
där vi lekte massa leker, dansade runt stången, grillade, drack, umgicks.. hur bra som helst. Vi var ändå drygt 40-50 pers i åldrarna 18-25 som svirade loss på hennes bakgård. Vi har även åkt en sväng med båten och tittat på när Harald och Arvid surfade på vågorna från båten? Observera att det var 17 grader i luften och mulet.. vi frös av att bara titta på dem, men kul som satan. Den roligaste biten var ju självklart att träffa de gamla waxholmarna som man inte träffar på lika ofta längre..


                    


På midsommardagen är det obligatorisk utgång på kabben i waxholm. Varje år infinner man sig där. Vid 22.30 gick vi ner och skoja inte om att kön sträckte sig långt bort åt helvete. Men Waxholmare som man är, så ställer man sig vid sina vänner längre fram och myglar sig fram.. med risk för att låta dryg, meeeeen waxholmare ska fan ha förtur före alla.. de är där en dag om året, vi är där en dag i veckan och svirar. Rätt ska vara rätt! Right?

Sista veckan i skolan.. can't wait!! Däremot så är jag lite bitter över att radar åker till åland. Jag vill gärna fira sommaren med henne här hemma. Men jag ska nog lura hem henne hit minst en helg?

Dessutom har jag bråkat med Linn om värsta töntiga grejen.. känns inte roligt öht, men jag ska ringa henne när jag fått lite mod.. hon ska ju ändå bli waxholmare hon med om någon månad. Helt otippat!

Nu ska jag ner till Linnéa, krypa ner i sängen och glo på sex and the city.. Kan knappast bli bättre!

Haha har fortf inte kommit över det som hände i onsdags.. patetiskt? ALLTID!
herrå!


Galen kväll

Så sjukt galen och rolig kväll igår.. fattar inte hur allt bara kan vända från en skitkass dag till den bästa dagen på hela året (för min del). Och jag har bara min älskade mia att tacka för, snacka om att jag är skydig dig en gentjänst.. säg bara till.

Den där kvällen kan jag leva ett tag på..

over and out..


Avtrubbad

I lördags hade Jenny styrt en fab förfest hemma hos henne ute på Lidingö.. humöret och förväntningarna var på topp när vi satt där ett par stycken och minglade..
När vi väl kom fram till stan blev saker och ting mer fel.. vi träffade fel personer och allt blev bara FEL. Efter denna händelse har jag absolut ingen lust att göra något festligt öht.. killar och fest får hänga på hyllan, iaf tills Helene har fest men då ska jag ta det lugnt.                                          


                                                                                    

Men förfesten var sjukt lyckad!! Däremot var det ingen hit att gå upp och jobba på söndagen efter 0 timmars sömn! Men det är obligatorisk efter en kväll på stan.

På fredag är det midsommar.. Helene har fest och det ska faktiskt bli sjukt kul, för man komma få träffa många gamla kompisar nackeldelen är väl att  hon bor på en öde ö och att man måste sova kvar med 150 andra.. Tur att hon bor i ett hus lika stort som ett slott.

Imorgon är det salong och jag sitter i receptionen med Monika K.. Thank god!
Hejdå puss

Tralala

ÄNTLIGEN har vi börjat med manikyr! Det var fan på tiden att börja med något nytt.. är sjukt trött på AB, FF, BF, FV.. men däremot måste man kanske öva lite på lackningen, det var ingen hit!

Igår spenderade jag kvällen med Linnéa och Helene. Jag färgade deras fransar och bryn och jag måste få tillägga att Helene är vääääääääärsta nörden! Låg och inbillade sig att hon skulle bli blind eller tappa alla fransar.. herregud, inget kan ju gå fel med mig som terapeut, jag är ju fulländad!?

  Linnéa, Helene och jag på Linnéas födelsedagsfest för 3 veckor sen..
(Ja, Linn har fortfarande min camera i protest, så de allra nyaste bilderna får vänta)

Robin och Niklas var just här och käkade mat med mig.. sedan passade de på att rota i mina lådor där de hittade många många många minnen från förr i tiden.. bland annat dikter från X som jag hade glömt bort.
Hugg i hjärtat?
Alltid, så det firar jag med att lyssna på "Good bye my lover"..
Tragiskt?
Alltid!

Radarparet har slagit till igen.. Nu har båda insjuknat, så jävla typiskt och väntat från oss!
Haha..

Dagens bästa: Stöta på Linnéa helt spontant i Mörby (?)
Dagens sämsta: Dikterna


Nu ska jag försöka sova, och få mer sömn än 5-6 timmar.. skola från 9-20 imorgon.

Good night

Fab. dag på grönan!

Tack mina underbara spaflickor för denna dag på grönan som jag sent ska glömma..

Dessutom tack Arin för att vi fick smita före i kön ;)

Thank you and good bye

Skärgårdsliv

Jag har varit dum dum dum.. har inte kunnat gå till skolan på flera dagar och jag känner hur ångesten börjar krypa fram.. visserligen är jag sjuk, men att missa så mycket är ej okej.. Jag trivs jättebra i klassen, de flesta är helt underbara, yrket känns rätt men ändå så finns det ett stort NEJ för alltihop.. vet inte vad det är. Kan vara att allt är för seriöst just nu, jag vill bara ha allt så oseriöst som möjligt och bara glida.

Men fy satan vilka bra dagar jag har haft på senaste tiden.. riktigt jäkla mysiga..


Onsdag - sola, bada med linnea hela dagen, sen ut på strandbryggan och dricka massa drinkar

Torsdag - Sola med Josse senare Skärgårdsbåtens dag i waxholm.. massa marknader och folk som knallade på stan i den strålande solen. Jag, Linnéa, Helene och Cici satte oss på Anne's och åt en supergod middag precis vid vattnet. Sedan gick vi vidare till en badstrand, satte oss på klipporna och bara tittade ut över havet.. det är såna stunder man älskar Waxholm.

Fredag - Skola 2 timmar, hem och sola.. Emilia kom hit och vi åt middag på balkongen och drack massa vin..

Lördag - Sola, bada med Linnea på Eriksö.. Ut snart med tjejerna från Waxholm!

Sololjan är min bästa vän och den ger mig precis det jag vill ha - SOLBRÄND HY! me like.. (Ja, jag vet.. solen ger en rynkor, bla bla bla)

Förövrigt är jag så glad att ha Linnéa hemma igen över sommaren!!!

Nu ska jag gå och göra mig iordning för kvällen..

tjo

Inflyttningcocktail!

Japp, nu är jag här igen och skriver!

Följande har hänt sedan sist:
- Tarane tog studenten, det slutade i en kort utgång i torsdags med människor som jag trodde att jag aldrig skulle prata med.. livet är bra ironiskt ibland. Hur som helst, så hade hon en toppenkul mottagning med massa sprit, mat och galna iranier. Kvällen slutade med taxi till cluster (?) på söder nånstans.. SJÄLVKLART hade jag glömt att sista bussen på vardagar åkte kl 1, (Tack Kim för att du sa åt mig att dra med er)  så det blev en kortvisit men rolig! För övrigt såg Tarane ut som en riktig pärla i sin klänning.. (bild kommer)

- Igår hade mia inflyttningfest/cocktailmingel hemma, vilket bara kan sluta i gaaaalen katastrof, så jag tänkte att jag skulle skriva upp alla katastrofer i punktform så har vi det klart.
* Jag satte mig i målarfärg så mina svarta byxor blev vita
* Vi stog och vänta på en buss i över en halvtimme?
* På väg till Sturecompaniet tappade vi bort Mias kompisar Bea och Therese som inte är från sthlm och inte hittar.
* Mia beslutar sig för att åka till White room, UTAN MIG..
* Pinsamma telesamtal görs.. obligatoriskt på en utekväll
* Jag missar sista bussen hem och får åka dyr dyr dyr taxi med världens otrevligaste gubbjävel
* Upp och jobba efter 3 timmars sömn
                                               
Trots allt detta så var det en underbar kväll, vilket alla kvällar blir i mias sällskap. Iaf så däckade jag hos tarane..
 
Nu är Linnea och Helene på väg hit.. vi ska kolla film och äta chips chips chips! Dessutom får jag sällskap av Linnea inatt.. underbart.

Peace out


RSS 2.0