Skärgårdsliv

Jag har varit dum dum dum.. har inte kunnat gå till skolan på flera dagar och jag känner hur ångesten börjar krypa fram.. visserligen är jag sjuk, men att missa så mycket är ej okej.. Jag trivs jättebra i klassen, de flesta är helt underbara, yrket känns rätt men ändå så finns det ett stort NEJ för alltihop.. vet inte vad det är. Kan vara att allt är för seriöst just nu, jag vill bara ha allt så oseriöst som möjligt och bara glida.

Men fy satan vilka bra dagar jag har haft på senaste tiden.. riktigt jäkla mysiga..


Onsdag - sola, bada med linnea hela dagen, sen ut på strandbryggan och dricka massa drinkar

Torsdag - Sola med Josse senare Skärgårdsbåtens dag i waxholm.. massa marknader och folk som knallade på stan i den strålande solen. Jag, Linnéa, Helene och Cici satte oss på Anne's och åt en supergod middag precis vid vattnet. Sedan gick vi vidare till en badstrand, satte oss på klipporna och bara tittade ut över havet.. det är såna stunder man älskar Waxholm.

Fredag - Skola 2 timmar, hem och sola.. Emilia kom hit och vi åt middag på balkongen och drack massa vin..

Lördag - Sola, bada med Linnea på Eriksö.. Ut snart med tjejerna från Waxholm!

Sololjan är min bästa vän och den ger mig precis det jag vill ha - SOLBRÄND HY! me like.. (Ja, jag vet.. solen ger en rynkor, bla bla bla)

Förövrigt är jag så glad att ha Linnéa hemma igen över sommaren!!!

Nu ska jag gå och göra mig iordning för kvällen..

tjo

Kommentarer
Postat av: Therese

Vi har saknat dej i skolan!!imorgon börjar vi ju med något nytt igen, roligt!!ska bli så kul att träffa dej och ta del av dina roliga kommentarer=)

2007-06-10 @ 15:34:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0