Behöver en des!

Jag behöver en des.. det är det värsta jag vet, men fy satan vad effektivit! Jag utser en ledig terapeut på fredag som ska få göra en des på moi.

Imorse vaknade jag 7.45.. bussen gick 7.30.. japp, vaknade 15 min efter att jag skulle ha suttit på bussen.. kände att det var lika bra att sova en stund till och sen dra till jobbet eftersom jag ändå inte gillade herr ekonomilärare!

Imorgon är det KF-prov och jag har knappt läst något, SNILLE man är! Nu ska jag lägga mig och ringa första personen i min telefonbok..

good night

Another day

Salong 9.30-18.00, lång dag.. mycket lång dag! Jag hade 2 ansiktsbehandlingar och två frans och brynfärg så jag har haft fullt upp hela tiden.
Idag kom förra fröken sverige och vita lögner-stjärnan, och vaxade sig hos oss, sug på den ni. Vissa i klassen fick se hela härligheten, allt, rubbet, everything. Man kanske borde ha tagit fram cameran och sålt till någon skvallertidning, man hade nog tjänat någon tjugolapp? 
 Imorgon har vi ekonomi med herr
"jag-har-maktmissbruk-och-ska-ta-ut-den-på-er-kvinnor-för-jag-är-den-enda-manliga-lärare-ni-har-och-jag-är-peddo". Men jag har tankat ner filmer på min ipod och ska njuta av dem hela lektionen.. fatta 6 timmar ekonomi?

Den här veckan kommer nog bli ganska nice tror jag.. har ganska mycket planer!
Tisdag - skola, träffa Maryam
Onsdag - KF-prov, klippning med mia, middag + bio med mina två favorit spatjejer.. (mia, therese)
Torsdag - Ledig från skolan, tarane tar studenten!!
Fredag - Skola, träffa emilia och linn på middag hos mig
Lördag - Jobba? Inflyttningsfest hos Mia = Urspårning!
Söndag - Jobba? Bakisdag

  (Jag, Mia och Therese)

Nu har jag snart lyssnat sönder:
Måns Zelmerlöw - Cara mia (acustisk)
 och
Säkert - Är du fortfarande arg..
2 mycket bra låtar, som jag relaterar till ganska mycket just nu.
Nu ska jag krypa ner och titta på turtles som jag just tankade ner..
Nattiiiii

My future husband

Oj.. nu var det ganska längesen jag var här. Eller iaf 4 dagar?

I fredags träffade jag min blivande man, plastikkirurgen Charles Randqvist.. Han stog och föreläste i 3 timmar om just plastikkirurgi inför hela skolan, och jag satt och njöt av hans ord och hans utseende. Solbränd, muskulös, snygg och otroligt charmig.. Mias och mitt hjärta slog volter, så nu ska vi sönderoperera oss bara för att få vara i hans närhet för att sedan slåss med varandra om vem som ska få honom, självklart vinner jag?

Sen vidare på kvällen kom robin och plockade upp mig i mörby centrum, så åkte vi till hans mami och papi på spontan middag.. där satt vi nästa hela kvällen och det var nice, mycket nice.. Det hände inte så jättemycket mer den kvällen.. vi satt hos mr F en stund och sen drog vi vidare hit och satt en stund.. sen drog alla hem och jag däckade eftersom jobbet väntade 7 timmar senare, men inte åkte jag iväg till jobbet för det, pga komplicerade omständigheter.. moahah

Igår hade Emilia fest! Fy satan vad kul det var att träffa henne igen!! Och fruktansvärt brun och snygg.. Festen var sjukt nice.. hon bor i ett hus som är gjord för utefester, stor fin gräsmatta och små sittplatser överallt. Hennes mamma och pappa är guldvärda, deras fester är alltid sjukt lyckade! Väl på plats träffade vi gamla klasskompisar från gymnasiet och på allmän begäran ska jag ha fest nån vecka snart! Självklart ställer man upp!
Jag och Linn åkte hem vid 12 för att plocka upp hennes fylleman och sedan åkte vi till mig och däckade till Sex and the city! En helt perfekt kväll! Bilder från hela spektaklet kommer senare för Linn har snott min camera i hopp om att inga bilder ska komma upp här..


Nu ska jag ut i solen och njuta av min lediga dag
So long!

....

Ännu en dag avklarad i skolan.. grymt skönt, men dagen har dock inte varit bra alls.. vaknade på fel sida imorse och har varit grinig och kinkig sedan dess. Vi hade ansiktsapparatur på kund idag, och det gick verkligen åt helvete. Visste verkligen inte vad jag ens skulle plocka fram och vad jag skulle göra med apparaterna? Herregud..

Efter skolan åkte jag dirr till stan och tröstade mig med ett par skor, svarta pumps.. plötsligt blev livet så mycket ljusare?

Jag hann precis komma innanför dörren då Robin ringde och ville att vi skulle dra och handla mat och käka.. sedan dess har vi suttit hemma hos mig, ätit och kollat på fotboll.. (Jag tittade faktiskt frivilligt)

Imorgon är det delprov i vaxning och ansiktsappartursprov på schemat, det kunde ha varit bättre? Men det är 6 månader kvar innan det är slut.. bara att biiiiiiita ihop!!!

Jag tog ledigt från jobbet i helgen, i hopp om att åka till Linnea i gbg.. MEN NEJ! De ringde och ville att jag skulle komma och jobba iaf.. shit, man får aldrig en helg ifred.. jag behöver semester, tack! Speciellt vill jag åka ner till henne eftersom jag saknar henne väldigt mycket! Men den 2a juni kommer hon hem till sthlm och stannar hela sommaren, äntligen ska man få vänja sig vid att ha henne som granne igen!


image2   Jag och Linnea på hennes 21års fest förra helgen :)

Och ikväll landar Emilia efter 4 (LÅNGA) månader i Thailand.. henne har jag också saknat, men vi ses redan på lördag :)

Nu ska jag sova, suckers
Puss


Premiär

Sådär.. Efter många om och men så har jag änltligen skaffat mig en blogg. Hoppas alla är nöjda nu? Nu får ni äntligen ta del av mitt spännande(?) liv.

Idag har varit en sjukt lam dag. Jag har bara varit i skolan och gjort 2 behandlingar, vaxandet tar verkligen död på mig! Ont i rygg, armar och man blir sjukt varm! Kan inte folk köpa eget vax och vaxa hemma istället? Det blir iaf samma resultat och man slipper slita på min stackars rygg. Ansiktsbehandlingarna är tråkiga tråkiga tråkiga!! Jag har gjort drygt 20 stycken i mitt liv, och jag har tröttnat redan, har jag valt rätt yrke? hmm..
För att vara lite positiv så älskar jag frans och brynfärg plus brynplock! Men ögonbryn har alltid varit min grej, varit besatt sen jag var en liten skitunge! Jag älskar klassen, man kan hoppa och studsa hur mycket man vill utan några arga blickar (för det mesta) Långa dagar i salongen kräver lite urspårning!

Nu är Robin på väg upp, vi ska åka bil? Haha fråga inte..
See you later!
Pussar

RSS 2.0