Skolpanik

2 månader och 2 veckor kvar tills vi är klara på IBS..
Herregud? Fattar ni vilka intensiva veckor med alla slutprov, några delprov, vanliga prov och IA? Lägg sedan till specialarbetet och kemiarbetet på det?
Visserligen har jag börjat på specialarbetet, men jag har fastnat och inte skrivit ett endaste ord på två veckor..

Men till råga på all skolmisär så finns det ändå några ljuspunkter...
Tex att jag ej längre är på singelmarknaden..
Jag har återigen tagit titeln som flickvän..

Nu ska jag knåpa på specialarbetet..

puss hej

HAT


JAG HATAR IBS MER ÄN NÅGONSIN..

vem har tid att plugga så mycket som vi gör?


Pariiiis

Efter fyra dagar i Paris har jag insett att Stockholm ej är en stad för mig. Jag måste flytta till Paris! Har stortrivts varenda sekund. Har haft en underbar helg med mina två favoriter.

Helgen har spenderats med mängder av mat, dryck, turism, franskar och parker! Kan knappast bli bättre!

En stor puss till våra receptionister som gjorde allt för oss!

För mer detaljer om resan se: http://bestofbeautyandbigdicks.blogg.se/1190657781_mitt_paris.html

(jag hade länkat om jag visste hur man gjorde)

..här har ni lite pics iaf

    r

   

  


PACKA


Nu har jag börjat packa! Jättetidigt, men imorgon ska jag bort på äventyr igen och på torsdag slutar jag klockan 20. Så det är nu eller snabbpack på torsdag. Jag väljer nu. Har INGET att ha med mig..
Hatar min garderob

Men jag älskar Paris.

image77


Bake Bake

Ännu en helg förbi och den har spenderats på ett mycket bra sätt. Fredagen tillbringades med A.j som lämnar mig för England.. dock bara i en månad, men saknaden kommer bli stor. På lördagen åkte jag iväg på hemligheter och det blev mycket lyckat och jag ser fram emot nästa gång.., så helgen var en hit. Nästa helg blir nog en större hit eftersom jag, mia och therese åker till PARIS. Det ska ätas baguetter och drickas vin uppe i eiffeltornet. Synd för mina kryckor bara, sjukt tråkigt att ha dem med, men det går nog iaf..?

Jag är helt slut nu efter mitt stora bakprojekt. Blev två kladdkakor och 40 chokladbollar. Och jag har ätit smet för hela året.. känner hur bakpulvret har börja verka men det var sjukt värt det!
(Nej, mina bakverk ser inte ut sådär, lite fulare men säkert godare)

     


Ny kärlek


Ja, ni såg rätt.. jag har fått en ny kärlek. Jag har lämnat allt gammalt skit bakom mig och gått framåt.
Namnet på nya kärleken är exuviance. Ett produktmärke som ger sjukt fina resultat och som har frälst mig. Visserligen har jag använt produkterna länge, men just idag, efter Grapies behandling insåg jag hur mycket jag älskar dem. Ska absolut jobba med dem på salong när skolan är klar..

På lördag flyttar Niklas till Madrid i 6 månader.. satan vad tråkigt. Men ska boka en flygbiljett ner över en helg i November. Tror inte ens att jag kommer hinna träffa honom innan han åker om han inte kommer förbi en sväng imorgon..


image74



Imorgon väntar salongen igen som vanligt.. jag har en djuprengöring på en kund som ville ha mig efter att vi pratade i telefon.. sjukt random men roligt! Sedan följer manikyr.. med min tur vill hon säkert ha röda naglar..

Nu ska jag prata med Radar om Paris.. för om 9 dagar flyger vi iväg mot bättre tider..
so long..

Back on track

Efter 2,5 månaders uppehåll så var det dags för en riktig utekväll. Jag och Radar begav oss ut till Sara för förfest. Där satt vi, drack bål, snackade och minglade runt. Vid 23 blev det dags att ta sig till nästa förfest i en lägenhet mitt på östermalm. Där satt ett gäng glada människor och firade ett singelsläpp och vi hakade på!
Sedan blev det dags att ta sig till White room där resten av kvällen spenderades med champagne! Mycket lyckad kväll.. precis som förr!

Ni får bara se pics på Radar från igår, för jag fastnade verkligen inte på korten insåg jag nyss.. Men hon såg ut som en pingla som alltid!

    

Nu ska jag plugga så att jag kan epileringsskiten, för att sen kunna åka och träffa Tarrbarr!

Good bye

Sneaky-shopping

Om man inte orkar ta sig utanför huset så får man köra en sneaky-version och shoppa via nätet som Therese! Dessa skönheter har inhandlats...


Denna bikini som självklart sitter lika bra på min kropp?




Min drömklocka som väntar på att träs på min hand.


Off

Måndagen, domedagen, visade sig icke vara en domedag. Tvärtom! Gipset försvann och jag fick tillbaka mitt ben. Mycket smalare och mycket fulare, men jag ska nog få tillbaka den till sitt vanliga jag med lite träning och sånt.
Inget gips = Ingen rullstol.. saknar den faktiskt. Den var min trogna vän igenom allt. 
Däremot har jag taxin kvar.. trots att jag mest av allt skulle vilja byta chaufför. För det är två saker jag har lärt mig de här månaderna

1. Livet i rullstol passar inte mig. Jag är alldeles för sprallig och partyglad.
2.Taxichaufförer går mig på nerverna. Varenda en är så sjukt irriterande! Antingen på deras beteende, deras musik, deras bilar eller alltihop! Jag har lyckats få en som är irriterande på ALLA sätt som finns.

Skolan rullar på bra. Och jag har bara min klass att tacka. Herreguuuuud vad de har ställt upp! Men snart så ska jag klara mig själv på båda benen och då ska jag försöka ge tillbaka så mycket det går..

Annars flyter livet på bra. Jag har inget att klaga över och snart är den stora dagen kommen för ännu ett ävenyr.. har solat ihjäl mig för just det..



Farväl kära stol



 

image64

Invalido på stan


Invalido har varit på stan.. 2 gånger på 2 dagar! Mycket roligt att se sådär många personer på samma gång.. Ena dagen åkte jag och radar till karlaplan och klippte oss. Eller hon färgade håret, jag satt bredvid och vägrade låta frisören röra mig. Det är en lång historia...
Sen på lördagen blev det dags för utgång efter 2 månaders hemmaliv. Det blev inte så lyckat för min del så jag gled hemåt tidigt.

Dessutom har jag shoppat idag!! Första gången sen 2,5 månader tillbaka. Galen abstinens. Iaf så kom jag hem med världen snyggaste jacka, ett par leggins och ett par örhängen. Hittade även klänningen i mitt liv, men såklart fanns den bara i strl 38, vilket är alldeles för stort för moi. Men Tarane ska till stan och försöka hitta en mindre storlek där imorgon.. Det är hon skyldig mig efter alla påhopp i täby centrum idag.


Imorgon är det dags för ännu ett besök hos läkaren. Domedag nummer 2.. får veta om jag ska ha gips i ytterligare ett par veckor eller ej. Nervositeten äter upp mig inifrån. Klarar inte flera veckor med gips.. Alldeles för mycket står på spel denna gång. Tex min utbildning, min resa till Paris...?

Tänk positiva tankar och wish me luck..

RSS 2.0