Gammal kärring

Ja, det här är mitt andra dygn som 22åring.. jag har vaknat upp nu och sett exakt likadan ut som jag gjorde som 21åring. Vilket är i sig både positivt och negativt. Positivt för att jag slipper gäddhäng, hängbröst, rynkor och allt annat som är förjävligt.. men negativt för att det vore jävligt nice att vakna upp och vara mer tränad?..
Onsdagen var nice! Riktigt nice.. det blev lite för mycket av allting så att jobbet kl 9.00 på torsdag blev inte riktigt av.. fick hitta en ersättare vid namn Sofia som tog mitt pass, trots att hon var ute med oss. Well.. jag fyllde år? Haha

Annars så ska jag välkomna mig själv till singellivet igen. Har inte varit borta lika länge som förut, men den här gången ska jag nog stanna lite längre. Tyvärr..

Imorgon ska jag göra entré som singel ute på Stureplan.. wish me luck!

PUSS

edsfhsaoijfmaj

JAG HAR SUTTIT OCH SKRIVIT ETT LÅNGT INLÄGG OM IGÅR OCH FÖRSÖKT LÄGGA UPP BILDER
MEN DEN HÄR DATORN MÅSTE KASTAS UT FÖR ALLTING FÖRSVANN!

Jag skriver imorgon.. jag är trött

BYE

Dan före dan

Lön idag.. har faktiskt inte längtat efter lönen eftersom jag faktiskt har en del pengar över sen förra lönen.. Udda? I know... Men nu är den här så jag ska bege mig iväg till stan på lite shopping. Ska försöka hitta en snygg outfit till imorgon då mia ska röva bort mig på festligheter eftersom jag fyller år.. ska dessutom försöka hinna klippa mig.. men vet aldrig hur jag ska klippa mig. har haft samma frisyr sen jag gick i 8an.. ALLTSÅ 8AN! hur många år sen är det nu.. det är 7-8 år nu.

Helene sov här inatt, så jag har verkligen inte fått mycket sömn. Hon har legat och berättat om massa saker i sömnen, as always! Nästa gång hamnar hon på soffan!

Aja, nu ska jag bege mig ut i vintern. Trots att jag tror att det är vår egentligen...

Puss hej

Jaaaaaaaaaames!

Kom just hem efter att ha sett James Blunt. Om jag ska vara helt ärlig så hade jag faktiskt inga vidare förhoppningar på konserten. Jag tyckte mest att det skulle bli kul att höra alla mina favoritlåtar live.. men allt slog galet och det blev en av mina finaste konserminnen. Alla låtar som jag ville höra spelades och de spelades och sjöngs med perfekt inlevelse.. folk omkring mig grät, jag själv fick ett par tårar i ögonen men tvingade tillbaka dem.
Dessutom hade han en sjuk energi, han sprang runt publiken, skrek och var allmänt bäst..

Nej, nu måste jag kolla runt på ticnet för att se vad det kommer mer för roliga konserter.. Finns nog inget som är så kul som att se musik live? Kommer aldrig glömma Kent på stadion, U2 i Gbg och James Blunt på Hovet..
det var min topplista, utan ordning såklart..?!..

Well, gör er själva en tjänst och lyssna på den här låten.. lovar att tårar kommer att fällas...

http://www.youtube.com/watch?v=F5l7LTgapas&feature=related


Puss från en lycklig själ...

trala

Nu ska jag iväg på ett nattligt äventyr.. den ni!

Jag har dessutom glömt berätta att jag ska på James Blunt imorgon.. herre, jag har ju längtat ihjäl mig.. hur kunde jag glömma det? Jag har massa låtar som jag önskar att spelar..

well, det här skrev jag mest för att låta tiden gå..

puss?

Lat lat lat lat lat

Gah, min första dag på 2 månader, då jag bara kan vara hemma och lata mig utan att behöva stressa iväg någonstans. Sitter fortfarande kvar i min äckliga kläder sovkläder och kollar på tv. Must do again..

Nu har jag inte lagt upp bilder här på aslänge, men anledningen är att blogg.se är skadad på min dator. Så fort jag ska försöka lägga upp nån pic så startas 150 internet explorer och sen stängs allting av. Förstår inte vad det är för fel alls.. men jag har iof en annan dator i rummet bredvid, kanske ska börja blogga där från och med nu?.. well.. vi får se.

Annars så fyller jag år på onsdag.. alla frågar om jag ska fira..?
Jag vet faktiskt inte, finns det något att fira?
Jag är ett år närmare grått hår, celluliter, hängbröst, gäddhäng.. Hah, är det så kul att fira??

Ikväll vankas det utgång...

PUSS alla påskglada människor


Bad luck

Här sitter jag med Helene i min säng.. vi har ätit alla tänkbara rester från kylen och även lite kiwi på det...
Dessutom har jag tagit sönder en spegel idag.. och för 10 dagar sen tog jag sönder en annan spegel..
Känns som att rullstolen kanske rullar fram snart igen om olyckan finns?

A lot going on

Idag hade vi personalmöte i 4 timmar.. satan vad mycket nytt det är på gång på jobbet.. och allt är bara positivt!
I love it!

Yeah yeah... imorgon ska några från jobbet ut, ska man haka?...

bajspuss

bortlängtan

Tarrbarr ringde ganska nyligen och hade panik över att vara kvar i Sverige medan alla jävlar åker utomlands och lever livet i ett par månader. Hon berättade exakt det jag har känt i över ett år nu.
Jag har kanske 4-5 vänner som är på resande fot.. 2-3 som just har kommit hem och 3-4 som kommer hem om en månad eller mindre.. De har varit utomlands, upplevt massa roligt, sett massa fint, gjort massa knäppt och jag har suttit kvar här och gjort ingenting mer än att jobba på Centalbadet... missförstå ej.. jag älskar mitt jobb på Centralbadet, men ibland känns det som att jag kanske har andra planer än att jobba där. Jag är ju trots allt ganska ung.. även fast jag fyller 22 om en vecka?

image169



 
 Annars har jag ett personalmöte imorgon, jobb efter det och sen jobb på torsdag.. sen är jag ledig i en hel vecka pga påsk och födelsedag. Någon som vill göra nåt roligt? anyone? Pls..?

Brottsoffer

Idag var jag med om ett trauma! Ett riktigt trauma! Jag är för första gången i mitt liv ett brottsoffer!

Dagen började med jobb, som vanligt.. random random..
på väg till t-banan gick jag in en sväng på Zara och hittade självklart två tröjor som skulle få följa med mig hem och vara med mig resten av deras liv. Så var tanken!
Men...innan jag hann ner till t-banan fick jag även för mig att göra en snabbvisit inne på Åhlens city. Vilket var ett stort misstag. Jag la ner min påse 3 cm ifrån mig och vände mig halvt om för att ta upp ett par strumpbyxor för en närmare koll. 5 sekunder efter är påsen borta, vilket betyder att någon jävel har tagit den.

Då är frågan: Vem fan tycker sig ha den rätten att ta kläder som JAG har köpt för MINA pengar.
Jag har jobbat ihjäl mig för att kunna få en lön, för att kunna köpa kläder.. vem fan gav någon den rätten att ta något som dem inte äger?

Om den här tattarjävlen skaffade sig ett eget jobb, istället för att leva på MINA pengar i form av socialbidrag (Mina skattepengar som även jag har jobbat för...?) så kanske han/hon OCKSÅ kunde gå och köpa sig något fint..
Och jag är helt säker på att dem kommer gå till Zara imorgon för att försöka lämna tillbaka tröjorna eftersom kvittot låg i påsen.. skavakta Zara som en hök.. jag är ju ledig?

Så till alla tattarjävlar där ute..
SKAFFA ETT JOBB OCH LÅT ANDRA SPENDERA SINA PENGAR PÅ SIG SJÄLVA ISTÄLLET FÖR PÅ ER.

Dålig hy

Jag har ju tjatat om att jag har fått äcklig hy på sista tiden. Små prickar över kinderna som vägrar gå bort. Min förra detta jobbarkompis Emma har fått liknande så jag köpte en mask från Carita till henne, och hennes kinder är nu alldeles smooth och fina.. Kanske ska investera i en likadan till mig?
Annars har jag just gjort en exuviance syra och lagt en ört och ler mask från Decléor.. hoppas på att det ska funka lite.. orkar ej se ut som en salami i ansiktet mer.

Aja.. ville bara berätta för mina hudisar hur jag har gjort?..

(Jag vet att man inte ska blanda exuviance med andra produkter, men jag bryr mig inte... dem har för litet utbud av produkter)

Tack och adjö


Happy day!

Min radarkompanjon kommer hem! Det var bestämt att jag förmodligen inte skulle se hennes nylle på 2 år, men hon återvänder tillbaka till mig! Så detta ska firas med utgång på onsdag, direkt efter jobbet! Well, im happy..


PUSS från en happy själ!


The end of an era

Åkte just ner på stan här i Waxholm för att plocka ut mina beställda kläder.
Vi tog även en sväng runt nere på stan där vi såg att de har stängt ner Moby Dick.

För 15 år sen köpte pappa loss en del av pressbyråns lager och gjorde denna till en restaurang som
döptes till Moby Dick. Den var  vår i ungefär 10 år tills pappa bestämde för att sälja.. alla andra ägare lät det vara som vi hade byggt det.. namnet var kvar, inredningen var kvar.. allt var precis som förut..
Men nu är allt borta.. det är bara tomt där inne.. dekalerna där det stod "Moby Dick" är bortskrapade..
Finns liksom ingenting kvar! Det är ganska jobbigt att se.. Både jag och min brorsa har mer eller mindre växt upp där, har massa minnen.. Det har alltid känts som VÅRT ställe
även fast vi inte har ägt det på ett par år. Men den känslan kan jag ju fetglömma nu..

Varför ska man förstöra  en fullt fungerande restaurang?
Allt var fortfarande fint och fräscht där?

Aja.. hoppas dem går i konkurs

En bitterpuss!

Vindruvor

Fredag, klockan är närmare 00.00 och jag är ledig imorgon.. Vad gör jag? Jag sitter i min ensamhet och äter vindruvor? Mitt sällskap för kvällen vid namn Robin och Niklas är två trötthuvuden så jag fick skjuts hem, efter massa tjat.. de ville att jag skulle stanna över natten.. Skulle jag sova hos någon utan rengöring? pff.. glöm..
Men vindruvorna är iaf goda!

Annars händer det inte så mycket i mitt liv just nu.
Allt är som vanligt..
Fast min längtan efter lägenhet i stan växer för varje dag..
Tänk om man skulle få en lägenhet bara sådär..
Då hade jag dött av lycka!

Förlåt.. jag lovar att aldrig mer skriva ett så meningslöst inlägg..
Jag ska gå och äta mina vindruvor nu..

puss


här är mitt sällskap för dagen. Den ena är sötare än den and

DSC00115.JPG
här är mitt sällskap för dagen. Den ena är sötare än den andra. Gissa vem som är sötast? Haha

Asbra dag!!

Idag är jag ledig hela dagen, herregud så skönt! Dessutom har jag massa planerat!
Nu om en timme så ska jag åka till jobbet och bada, sola, basta och ta det lite lugnt med Linnéa..
Säkert äta något också.. och efter det ska jag till Robin och ta hand om hans hund Theo..
En jättesöt golden retriever som behöver mitt sällskap idag. Ska bli sjukt kul!
Lovar att skicka upp en bild via mobilen här sen så kan alla ni få njuta av hans nylle!

PUSS!

Kampen om Ipod

Japp, har varit på stan idag för att försöka fixa min ipod ännu en gång. Jag gick av en slump in på Onoff för att titta på nya mp3.. och jag berättade för tjejen vad som hade hänt med min. Hon berättade då om att jag enligt lag ska ha 3 års garanti. Så med hopp i ögonen så sprang jag till Inlife för att få lite hjälp. Men som väntat så är de helt okompetenta. Killen i kassan ser ut som en knarkare som hör hemma bredvid munspels duden som alltid spelar på plattan. Och istället för att prata med mig om mitt problem så börjar han bråka när man säger att det är löjligt att man ska behöva vända sig till USA för att få hjälp. Jävla idiot.. han började verkligen bråka och frågade om man flinade åt honom och varför man tyckte att han var löjlig.. herregud.. gå och få dig en sil, det måste ha varit 2-3 timmar sedan sist..

Iaf.. kom hem och ringde apple, ÄNNU en gång och killen sa då att min 3års garanti inte gäller
eftersom den är köpt på apple.com och inte apple.se..
Well, jag trodde att företaget var detsamma..
Men i guess not.

Dessutom så fick jag veta att det kostar 1600 att reparera en ipod oavsett felet.
Det känns som ganska bra service?
Hela displayen kan ha gått sönder, hela touchplattan kan sluta fungera.
ipoden kan ha gått i 4000 bitar eller det kan vara ett litet ljudglapp
men ALLT kostar samma!

image167


Står fast vid att jag hatar Apple.
Farväl

Countdown

Jag fyller år om 15 dagar?! Glad för att bli äldre?
Näe, men glad för att få en dag som är MIN.
Jag önskar mig ingenting annat än en liten lägenhet någonstans, så ni kan ju skramla ihop lite pengar och skicka dem på posten, så slipper jag ta ett så stort banklån.

Tack på förhand.

With you

Det här är den enda låten som spelas i både min hjärna och högtalare.
Texten och melodin tillsammans är fab!!

http://www.youtube.com/watch?v=OqumjziPTzk

Us and A

Sjukt sugen på att dra till Usa nu.. måste härifrån! Iaf ett litet tag. Har planerat att åka i Augusti i 2-3 veckor om jobbet tillåter, jag har ju faktiskt inte träffat min brorsa på över 3 år och min pappa på 1,5 år. EJ OKEJ. Men problemet är som vanligt min älskade lille Rub.. kan inte lämna honom hemma själv och bara ha någon som kommer en gång om dagen och matar honom.. Han är alldeles för social för det och han kommer bli jätteolycklig. Men å andra sidan kan jag ju inte stanna för honom.. fast jag älskar ju sönder honom..
Jävla beslut man ska behöva ta?


Jag ska bada badkar (utan rub)
PUSS

Läckert huh?

DSC00099.JPG
Läckert huh?

Update om Ipod

Har sprungit runt hela stan idag och försökt fixa min ipod, men som sagt så säger alla att det kostar ungefär 2000..
Sen ringde jag till Apple där jag fick prata med världens bästa människa. Han gjorde allt han kunde för att de skulle reparera den billigare och till och med gratis, men hans kollegor hade en stor pinne i röven.. Han ville även förlänga min garanti eftersom han tyckte att min situation var galen. Och han höll med om att det måste ha varit ett fabriksfel från start, eftersom jag behandlar min ipod som ett barn. Dessutom la den av helt plötsligt och inte för att den har åkt i golvet.. Han höll även med om att det är ett litet fel (Så Nas, du kan ta ditt skitsnack någon annanstans) Och att det är orimligt att betala 2000 för ett så enkelt fel. Så han är nu min bästa vän.. (iaf för stunden)

Annars har jag shoppat lite idag.. köpte en djuprengörande mask från decleor, en kabukiborste, en jacka och ett par leggings. Dessutom har Therese lärt mig att mobilblogga! Så nu kanske jag kommer upp med massa roliga bilder...

GRATTIS TILL RADIX SOM FIXAT JOBB PÅ PARK HYATT I DUBAI.. ETT FEMSTJÄRNIGT HOTELL..

So long suckers!

Sämsta skiten någonsin - Ipod

Min ipod har gått sönder.. den högra hörluren glappar (och NEJ, det är inte pga hörlurarna, jag har redan bytt 100 gånger) Ett ganska lätt fel tycker man, eller hur? För den glappar lite, det borde inte kosta så mycket att fixa, och det borde inte vara så svårt? Well, jag har suttit i telefon med flera reparationsföretag och alla säger samma sak "Näe, finns inget vi kan göra, du måste byta ut hela ipoden.. att reparera kostar nog 2000 kronor, OM vi ens har reparationsdelar.. Varför ska ni inte ha reparationsdelar.. idioter!! Hur kan ett så litet fel kosta så mycket? Det låter helt sjukt och jag hatar allt och alla som har med apples produkter att göra!

Dessutom har jag en special edition på min ipod.. så jag vill så jävla gärna ha kvar den.. 


hoppas apple går i konkurs! Och att alla ipods brinner upp.. farväl

Girly girl

För första gången på många många nätter så kan jag sitta uppe och surfa lite längre, surfa för mig betyder gå in på bloggar och läsa.. jag har läst kanske 12 bloggar nu den senaste timmen, och kommit fram till att alla är så jäkla tjejiga! Alla skriver om vårens nagellack, läppglans, ögonskuggor och snyggaste armbanden.. varför kan inte jag också tycka om sånt där? Nagellack är det värsta jag vet.. jag har bara genomskinligt och det är otroligt sällan.. läppglans är bara sjukt klibbigt, jag använder apotekes hudsalva för att läpparna inte ska flagna sönder.. Ögonskuggor har jag aldrig! Jo, en beigh och det är för att jag hatar när ögonlocken blir glansiga så jag tar lite på ögonlocken så att de ska hålla sig matta hela dagen.. jag ser likadan ut på fest som till vardags, vet inte hur jag ska sminka mig för att se mer festlig ut, för jag gillar ju liksom inte ögonskuggor? Armband är visserligen fina MEN mina handleder är för smala så jag behöver inte ens titta på såna fina smycken...

Usch.. jag är så killig...


Paus

Jag tar ett par dagars paus härifrån. Anledningen är att ingenting kul händer, så det är lika bra!
Ses om en dag eller två!

Bye

söndag

Var på bio idag med G och såg filmen försoning. En helt okej film.. passar en rutten söndag som denna. Har varit ledig i tre dagar men har ändå inte fått sova ut, så det kan jag fetglömma nu i ett par dagar till.
Annars har jag träffat Mia i några timmar. Tog farväl av min radarkompanjon som flyttar till Dubai imorgon!
Så mina sparade pengar kommer gå  till en semester i Dubai efter sommaren, vilket är bra spenderade pengar enligt min åsikt!

Nästa vecka jobbar jag 6 dagar, inklusive hela helgen.. men tanken på pengar gör att det underlättar jobbandet.
Nu ska jag svimma av i min säng och hoppas på att vakna upp i juli

Puss hej


Im home

Okej okej, det blev Kent igår och jag är lika lycklig som vanligt efter deras konserter. Det här var den 5e men absolut inte den sista. Planerat att gå den 28e juni om Leo kan, annars får jag lösa det. Dessutom funderar jag verkligen på att åka ner till Växjö och kolla på dem där. Det är ändå under påskhelgen och det vore roligt?.. lite?

Efter att ha spenderat ett dygn i Västerås så vill jag nog aldrig mer åka tillbaka dit.
Satan vilken liten skitstad. Hur såg folket ut och hur betedde dem sig?
Jag och Leo satt bara och stirrade utan att  säga ett ljud..
Jag är tacksam för Stockholm, om inte för Waxholm...
Puh..

Its good to be home..
Fast jag åker gärna utanför Sveriges gränser nästa gång?

PUSS

RSS 2.0