Medelhavskryssningen i bilder


Hemma igen efter en fantastisk resa!! Vi har haft det sjukt bra och jättemysigt!
Här är resan i bilder!

  

 

 

 
 

  
 
 
 
So long.. för 2a gången

Har haft en jättemysig dag idag. Åkte in till Barkaby outleten idag då Hugo Boss öppnade sin butik och Mange är butikschef. Niklas hedrade butiken med att shoppa för 2500. Sen kom Ante och Erica in och vi åt alla lunch och fortsatte shoppa. Efter allt traskande så bestämde vi oss för att åka hem till Niklas.. killarna satte sig vid tv-spelet medan jag och Erica la oss i parken en bit bort och gjorde det tjejer gör bäst, nämligen att umgås på riktigt utan tv-spel...

Nu är allt färdigpackat och det enda som återstår är att sova i 3-4 timmar innan taxin kommer och vår resa börjar.
Jag har köpt ett större minneskort så att allt verkligen kan fotas.

Så, vi ses om 1 vecka. Det ska bli regn hela veckan här hemma så vi lovar att sola åt er alla!

PUSS!


tralalala

Om 6 dagar så drar vi! Italien, Grekland och Kroatien, here we come! Vi bokade resan i januari och hade så svårt att hålla oss ifrån att längta ihjäl, men nu när det är 6 dagar kvar så känns det nästan läskigt nära.. kul!!!

Den kommande veckan ska jag försöka jobba så mycket som möjligt innan semestern så att man får ut nån liten lön iallafall. Tro det eller ej, så känns det till och med rätt bra att ta sig till jobbet nu, alla behandlingar går grymt bra och det flyter på helt fantastiskt..

Och sen har jag glömt berätta att jag den sista juli förmodligen kommer flytta in i MIN lägenhet!!
Egentligen vet jag inte riktigt om jag vill det, för det känns som att det vilar en förbannelse över lägenheten.. men samtidigt är det något jag har velat i över 1 år. Men det löser sig alltid.. Hittade just en bild på datorn på lägenheten, titta så fint!! Inflyttningsfest är ett löfte när jag fått iordning!


Motgångarnas motgångare

Det är jag och mamma men mest jag.. senaste veckan har varit helt galen. De värsta tänkbara sakerna har hänt oss och vi har nu löst det ena problemet efter det andra. Nu återstår bara en grej till men det behövs domstol och det dröjer iallfall 2-3 månader. Så jag släpper det tillsvidare. Har haft sån huvudvärk sista dagarna som jag bara hoppas försvinner.

I veckan fick vi våra biljetter till kryssningen där vi såg att vi har fått näst lyxigaste hytten! Längst fram och högst upp på båten.. Ska bli hur skönt som helst att åka iväg om 2,5 vecka!

Nu ska jag göra mig iordning och möta Sanela i slussen!
PUSS


RSS 2.0