Slutet är nära

Jag tror att jag har bestämt mig för att lägga ner min blogg..  jag ingen motivation om jag ska vara helt ärlig.. Samtidigt så tycker jag att det är ganska kul ibland. Kul att se att jag fortfarande har min skara med läsare..

Jaja, vi får se om vi hörs...


Gräsänka

Nu har Niklas åkt vidare till Spanien och kommer inte hem förrän om flera hundra dagar (läs kommer hem på söndag).. Så jag sitter här i min ensamhet idag. Jag har lagat middag och matlåda och nu småstädar jag lite då jag får finbesök imorgonkväll! Sen på lördag vankas kräftskiva igen, och det ska ätas så mycket kräftor så det kommer saknas ord.

Sitter f.ö och tittar på valdebatten på 1an och blir upprörd.. kan valet inte bara vara över så att man kan få koppla av någongång! Det är det enda som snurrar i mitt huvud och jag orkar inte gå omkring och bli upprörd på rödgröna blocket som aldrig har någon koll på vad dem pratar om!
Folk som vill ha Mona Sahlin till statsminister kan inte tänka med huvudet.. folk som tycker att socialdemokraterna har vettiga åsikter är så lurade så man skäms..

Jag tänkte lägga upp lite bilder här från resan, men Niklas snodde med sig kameran till Spanien, så ni får vänta lite till..

Ja, nu ska jag städa vidare.

Bye :)


Back and black

Tillbaka från semestern, tillbaka från värmen, tillbaka från ledigheten, tillbaka till tråkigheten!
Men sånt är livet..

Vi har haft det hur bra som helst med mängder av sol, värme, bad och god mat! Vi passade även på att fira 2 år tillsammans. Vi hyrde cyklar och besökte andra stränder och andra städer, vi åkte på båtutflykter och snorklade i laguner.. vi hittade bland annat en bläckfisk som jag klappade!

Men nu är jag tillbaka på jobbet, och det känns helt okej.. det är en ganska lugn dag, men jag har en del att göra iaf nu och det är mycket roligt inplanerat  i veckan med middagar och fester.. dessutom välkomnar jag mina skattepengar som kommer om en dag eller två!

Jag slänger upp några bilder lite senare, har inte direkt möjlighet till det på jobbet.
Nu ska jag fortsätta pyssla med mitt efter lunchen..

Bye så länge!


RSS 2.0