3 månader, 3 veckor och 3 dagar

 TILL JULAFTON

Vilket betyder att skolan är slut då.. paniken kommer som ett jävla skott. Vad händer i vår? Har massa planer men vet inte hur pass seriöst allt är. Helst av allt vill jag bara dra ifrån Sverige i 3 månader med Mia och Therese.
Ingen idé att oroa sig, det får komma som det vill..


Btw så älskar jag SPA-Kicki!
Hon beslöt sig för att jag inte skulle behöva ta igen de 2 timmarna från i måndags.
Så kära medlemmar från A-klassen, jag är kvar till iaf måndag, haha..
Idag när vi hade SPA så gick det faktiskt bra, det var kul att jobba med Ida, som jag aldrig jobbar med annars? En mucho duktig terapeut..


Nu har jag kastat mig in i något som jag inte alls kan hantera. Varför gör jag så här..? Och nu är jag alldeles för involverad för att kunna avstyra. jag gillar ej...


Ni får en pic på Rupie eftersom han äger mitt hjärta..


image63

BYEViktigt bestlut


Idag under spa-lektionen tog jag ett mycket viktigt beslut. Om jag får förlängning ännu en gång så packar jag mina saker, tackar skolan för allt och drar iväg. För jag orkar inte mer.. Idag var droppen för allt. Dessutom kom jag fram till att om det inte går att få in mina 2 missade timmar från i måndags, i den här veckan. Så kommer jag inte resten av veckan på SPA.. då kan jag lika gärna komma tillbaka i Februari i en vecka då jag kan göra behandlingarna lite lättare. Så vem vet, imorgon kanske är min sista dag i skolan?

time will tell...

Aladdin


Helgen har varit helt okej.. fredagen spenderades hemma och på lördagen begav jag mig bort till tarane. Vi chillade, läste gamla dagböcker och insåg vilka idioter vi var som yngre. (därav den skadade tiden, tarane)
När det var sängdags kände jag ett behov av Aladdin. Jag hade tidigare hört peter jöback på tv och jag antar att det var därför? iaf så hann båda däcka innan anden kom upp ur lampan.. så nu måste jag titta en gång till.

Imorgon är det slutprov i AB+FF+BF.. fy satan vad nervös jag. Hur ska det gå med vattenbyte och sånt.. hoppas anna har överseende med sånt där. Sen på eftermiddagen ska jag ha SPA.. ser EJ fram emot det. Läraren är en häxa och det är ingen hit att försöka få behandlingarna när man har gips!
Dessutom har jag försökt vara ambitiös och skriva på slutarbetet. Det lyckades EJ heller.. har suttit i kanske 4 timmar och skrivit 160 ord. Sjukt koncentrerad? Alltid..

Nu sitter jag och väntar på att Niklas ska droppa förbi. han skulle varit här för en timme sen..

Bye kära medmänniskor

Massage


Imorgon är sista dagen på helkroppsmassagen.. har varit en sjukt intensiv vecka, men ganska skön?
Idag knådade jag och Radar varandras framsidor. När vi började på benen så insåg jag att tjejens ben aldrig tar slut? Man lär sig något nytt om sina nära varje dag...

Nu ska jag gå ifrån datorn

Thank you and good bye

kopierar du, så kopierar jag

Idag har jag,Johan, och Eini varit och små shoppat lite. Jag köpte en super Fin höst jacka som jag tyvärr får vänta lite med, och så köpte jag 2 linnen, en vit skjorta + en Väst som ska sitta över.. Såå Nice!! För Johans del blev det bara en kavaj som han ska ha till bröllopet.
 Efter shoppingen satt vi oss vid kungsan och käkade en varsin sallad, men inte Johan förstås han åt en hamburgare.

På fredags ska jag ut med syrran och shoppa lite, vi ska hitta riktigt snygga kläder till henne. :)
Senare på kvällen har vi blivit bjudna till våra grannar på fest, det ska bli riktigt skoj om vi så går dit. Men det är ju nära och bra!! (Eini, det är hos våra normala grannar) haha..

Puss puss....Har man inget eget att komma med så får man ta andras, vilket den här personen har gjort.. tydligt märker alla att detta särskrivna inlägg ej är mitt. jag gör bara tillbaka.
Tack och hej


Behöver fest


Som kära Radar heter på msn "Behöver fest" så känner jag exakt samma behov. Speciellt eftersom en kryssning har blivit bokad 27 Oktober. Can't wait..  Nu var det alldeles för längesen jag körde en allnighter..
Kryssningarna brukar alltid sluta i katastrof, vilket är exakt vad jag behöver just nu efter 2,5 månaders fängelseliv.


 
Så här glada är vi när vi får åka på kryssning


                                                              


Så här trötta är vi dagen efter


                               

The end of an era


Vid varje terminsstart flyger alla vänner iväg. Denna gång är det Maryam som lämnar oss för Luleå.. hon hittade ingen annan håla som låg längre bort?

Även om vi inte hinner träffas så mycket så är hon en att lita på.. detta inlägg tillägnar jag henne
 (OBS DE FLESTA BILDER ÄR EXTREMT FULA  FRÅN 100 ÅR TILLBAKA)


                   
image57

                     


                    


    

18


Jag fick förlängning.. gipset åker inte av förrän 3 september vilket betyder att misären fortsätter.. helvete vad jag hade längtat till idag men man fick skit istället. Så nu tänker jag inte se fram emot den 3e för jag tänker absolut inte bli lika besviken och upprörd som idag. Tack vare mina käääära klasskompisars uppiggande meddelanden blev jag lite gladare. Jag måste verkligen ha hamnat i världens bästa klass?

Dessutom har jag kastat mobilen i golvet så jag är nästan helt utan nummer. Ni får gärna skicka över dem igen för nu har jag min gamla stenålderstelefon.

Något säger mig att den här mannen styr över mitt liv just nu..

image46

Not my day


Inatt fick jag för mig att kasta ut mig själv från mitt eget sovrum och däcka på soffan istället, inte för att jag varit elak och inte förtjänade att sova i min säng (Som anledningen brukar vara när jag tvingar någon att sova på soffan) utan för att jag hörde ett evigt klickande ljud som tog död på mig. Så jag sov bara ett par få timmar.

Sedan följde vår första SPA-dag.. läraren var en häxa som valde att tortera just MIG och therese. Tack idiot..

Dessutom har jag ganska många ovänner just nu.. Hur? I don't know... Jag skyller på gipset, det brukar förklara det mesta som är misär just nu? Iaf, så är det inget som är överdrivet allvarligt utan det löser sig med lite tid.. hoppas jag.

Lite pics från när livet var enkelt och ljuvligt.. (Ja, jag är sjukt bitter idag)

  Den nykära tiden för 3,5 år sen.. (Sanela och jag)


 Den bästa sommaren i mitt liv 2002 (Maryam och jag)

  Studenttider och W.Å.N (Jag, Emilia och Ollboll, Linn fattas...)

 Picknick på bryggan hos Anna.. (Jag och svankompis)

  Den svettiga tiden i Portugal (Linnéa och jag)

 Den skadade tiden (Tarane och jag)

You get it?

Helgen över!


Yes, äntligen är helgen över.. jag är den enda som jublar! Helg de senaste två månaderna har inneburit inlåst hemma, men nu är det SLUT! Sista helgen avklarad. Förhoppningsvis....
Var på en snabbvisit på Danderyd i torsdags för att byta mitt blöta gips, då sköterskan sa att jag skulle räkna med förlängning. Men det tror jag inte på.. för på torsdag hugger jag av skiten själv.

Planen var ju att helgen skulle spenderas på Åland eller Niklas landställe. Allt sket sig.
Min efterblivna taxichaffis (Som f.ö inte är min chaffis längre) skickade sms i sista minuten och sa att han inte kunde köra till bussen, så allt sprack. Sen pratade jag med Niklas som kvällen innan ville dra ut med till hans landställe, sa att hans pappa skulle ut och då blev det inte samma sak.. Dessa bilder togs i April när vi var ute där en helg.

                                        
                                                Snart börjar "Secret window" på tv.. jag har fått Depp-feber. Fnittrar så fort han kommer i bild. Kan vara för att han är sjukt lik en viss person?

Got to go.
bye

Snart tillbaka...


Nu kommer dagen snart, dagen så gipset ryker för gott. Exakt 9 dagar kvar, eller snarare 8 eftersom idag nästan är slut.
Jag har börjat förbereda mig ordentligt, har bättrat på brännan lite plus peelat hela kroppen (utom benet kanske)
Snart väntar tid hos frisör och solarium. Stackars kropp har inte sett sol på många månader och jag längtar så jag dör tills jag kan gå på gatan som vanliga dödliga.

Sista helgen spenderas iaf inte hemma, antingen väntar  åland med mia och therese eller niklas landställe med niklas. Får se vilket som blir lättast med kryckor.

Imorgon står epilering på schemat och jag vill helst av alla bara sjukanmäla mig på alla såna lektioner. Inte för att jag är rädd för smärtan, utan för att jag inte VÅGAR göra på någon annan. Är sjukt rädd för nålar och då passar det inte sig att man ska stoppa in nålar i folks hårsäckar och sedan bränna bort dem. Gör man fel så kan folk gå därifrån med ärr. Alldeles för seriöst för mig.
Dessutom har vi exuviance prov på torsdag.. har hört att det ska vara omöjligt att plugga på.. observera att jag bara  har hört, eftersom jag inte har börjat plugga än. Idiot man är.

Nu ska jag smida lömska planer för imorgon
thank you and good bye

Btw.. GRATTIS GILDA 20 ÅR!!!

Monster

Tess har begärt en uppdatering så självklart ska hon få det eftersom hon alltid ställer upp för mig i skolan med vattenbyte och produkthämtning.. a flower for you my love.

Dagen började på sämsta tänkbara vis.. Rupert började leka med sin vattenpump och vatten sprutade överallt..
Jag steg upp, duschde (Ja, det är sant..) och gick ner till taxin som var 15 minuter sen. Idiot.. Väl i taxin fick jag höra på chaffisens fyllestorys från natten. Jättetryggt att åka med en bakischaufför som knappt gått och lagt sig från kvällen innan.. så på 4 dagar har jag fått höra om:

* Hans fängelsehistories
* Hans drogvanor
* Hans fyllevanor
* Hans slagsmålshistorer..

Byta chafffis någon?

Tack och lov kom jag fram till skolan oskadd när jag plötsligt kom på att min äckliga skåpnyckel fortfarande låg kvar hemma. Det vara bara att tacka fan och bege sig till lärarrummet för att hämta bultsaxen, för 5e GÅNGEN PÅ MÅNADER.

Annars var skolan chill.. gjorde och fick behandling på radar, resultatet? Ett monster...


image35

RSS 2.0