mrs Brightside

Nu längtar jag mer än någonsin att slita av mig gipset!
Har sjukt mycket planerat för den här hösten.. kan ju göra en lista för er intresserade..

- Johan Glans i uppsala 18 september
- Paris 21 September
- Dj Tiesto 2 November
- Patrik Isaksson 9 November
- KENT 16 November.. (Japp, jag fick biljetter, tack leo)
- Skolan slutar för gott 15 December

Sen finns det en person jag ska träffa också, när tillfälle ges.. spännande

Fick tillbaka manikyrprovet  med alla sjukdomaroch det blev ett VG.. kan inte ta cred för det egentligen, men gör det iaf!

Dessutom har jag fått en helt egen taxichaffis! Haha han har beslutat att ta alla min körningar, bara en i mängden som inte kunde motstå min charm.

Nu ska jag gå och ge rupie en puss

Bye


Fest hos Lelle!

Kom hem alldeles nyss från Lellelito.. grym kväll med mina grymma kompisar. Här har ni pics!

   
   


image32För övrigt är Linn och Emilia bland de bästa på planeten.

RadarIKVÄLL


Uppesittarkväll med nagelsjukdomar

Jag har läst 5 av mina klasskompisars bloggar där det stog exakt samma sak.. jag vill inte vara sämre så jag hakar på:

JAG HATAR NAGELSJUKDOMAR! jag förstår inte hur det ska få plats i huvudet.. 20 stycken sjukdomar som låter likadant på latin.. herregud.. omänskligt mitt i juli! Tror tyvärr att det kommer sluta med ett ig imorgon faktiskt.. mitt första, men jag är nog inte själv
Har analyserat att halva klassen kommer få plötslig sjukdom och inte dyka upp på provet..

Efter 1,5 timme kan jag en sjukdom.. så här ser tankebanan ut..

Koilonochia
Koil
Spoil
Spoon
SkednagelSov gott


Taxi

Pratade med rektorn på skolan igår och fick besked om att jag faktiskt får gå kvar! Lycka säger jag så att på
måndag börjar jag igen.. tro det eller ej, men det ska bli sjukt skönt bara för att jag får komma ut ur huset på riktigt! Jag kommer ha lyx i drygt en månad och få åka taxi fram och tillbaka till skolan.. a.k.a färdtjänst.
HAHA hur KUL är inte det? mycket handikappat!

Däremot fick jag även dåliga nyheter igår.. åkte till läkaren för en rutinkoll och fick då veta att min axel håller på att hoppa ur led. Detta också på grund av olyckan, så nu väntar sjukgymnastik.. snacka om att misären aldrig tar slut..

slutklagat! jag har iaf ett friskt huvud och ett normalt liv..

hejdå
puss

Normalt liv..!?


17 dagar som invalid och jag har börjat vänja mig. Nu är jag en stjärna på att rulla min egna stol..! 

Den senaste veckan har jag faktiskt gjort lite saker. Jag har varit och fikat på Sillis, varit i täbban, grillat hos Joel, chillat hos Leo och förfestat hos Josse.. så länge jag håller mig aktiv så är det nemas problemas att "gå" med gips, förutom att jag inte kan göra så avancerade saker som att resa bort och gå ut och festa. Men en månad till utan allt det borde jag klara...? även fast jag mest av allt vill åka och svira med Radar!

Den kommande veckan är helt planlös förutom att jag ska sitta i waxholm och dricka vin med Linn och åka till Tarane för att fira hennes 20årsdag!

Snart börjar skolan och snart får jag veta om jag kommer få gå kvar eller ej.. men 3 veckor med gips borde jag få gå i skolan. mina underbara klasskompisar hjälper mig väl med vattenbyte och sånt där!? ;)

Pusssar!

Zombielife

Nu har det gått 10-11 dagar som "handikappad" och jag har lärt mig så sjukt mycket om mig själv, min mamma och mina vänner. Vissa kompisar som jag inte ens hade ägnat en tanke åt skulle komma och besöka mig i misären, har visat sig bry sig otroligt och hört av sig varje dag + besökt mig.

Däremot har jag andra vänner som jag definitivt hade räknat med skulle komma så fort som möjligt har visat sig inte alls bry sig, inte hört av sig.. ingenting..
Självklart förväntar jag mig inte att världen ska stanna och alla ska rikta in sig på mig men ett "hej, hur mår du" är en ganska liten gest?.. Eller har jag för höga krav?

Äsch, vet inte om det är insomnian som pratar. Sover 2 timmar per dygn, inte ens mina sömntabletter hjälper. Och ändå är jag inte trött på dagarna, känns ganska zombieaktigt.

40 dagar kvar tills skiten åker av. CAN'T WAIT! Då väntar PARIS!! I deserve it, hahaF.ö har jag världens bästa mamma och pappa ibland


Sovgott
Zombiepussar

Woooohoo!

Jag vet, man ska inte ta ut lyckan i förväg, men jag kan inte låta bli!! Kom just hem från Danderyds sjukhus där jag har bytt till ett lite lättare gips och VIPS försvann min smärta. Nu kan jag röra på foten mycket mer utan att det gör ont.. plus att gipset är så lätt så att det knappt känns något!? Men det är inte heller det bästa utan att

JAG KOMMER FÅ TA BORT GIPSET 2 VECKOR TIDIGARESom det ser ut nu iaf.. (de snackade om ev förläning till 12 veckor) men det är nog rutinsnack.. annars hade jag inte fått tid den 16e augusti för att ta bort skiten.

Nu planeras en resa till Barca, Paris eller annan fab-stad för mig och Radar!


Koma

Kan någon söva ner mig i 2 månader så att jag vaknar med ett friskt ben utan smärta?!

Pimp my ride

Nu har det gått drygt 3 dagar med gips och det blir inte lättare öht.. jag fick ett par kryckor av danderyd men jag kan ju inte använda dem pga axeln.. snillen? Som tur är fixade min älskade Linnéa en rullstol till mig (Nej hon hade ingen hemma för säkerhets skull, utan hennes mammas kille hade den sen en tidigare operation).
Så nu kan jag ta mig fram lite lättare, men fortf mycket tungt!!
Snart kommer Linnéa hem från GBG och ska hjälpa mig att pimpa min rullstol. Sätta på lite bling bling så att vi kan glida runt i den med stil. Lovar att bilder kommer sättas upp, haha..

Jag har iaf världens bästa vänner som kommer och håller mig sällskap här hemma. Jag har vägrat dra upp rullgardingen, vill inte riskera att se solen och få ångest.

Jag och Radar på väg till sture, med sikte på FEST.. Är hon inte snygg?                                           

                       
Sen har jag också fått kommentarer om att min blogg uppdateras för sällan, men vänta ni.. min sommar som handikappad kan lova många ensamma timmar vid datorn...

RSS 2.0