blöööö

Imorgon börjar jag jobba igen efter två veckors semester.. känner mig opeppad som tusan. Och jag får ingen direkt mjukstart, utan kör igång med ett 6 dagar-i-rad-pass med tidiga morgonar. Dessutom är jag sjuk och gnällig.. kan någon ta hand om mig, tack?!..

Gah, löning snart.. sjukt efterlängtad. Hela lönen kommer oavkortat gå till nya höst och vinterkläder.. min garderob är rätt tom på nödvändiga plagg. Längtar redan till tisdag så jag kan få gå i affärerna och packa på mig massa kassar! Måste till Dermarome också..någon hudis som är sugen på att följa med nästa vecka?

Nu ska jag och min huvudvärk gå bort från datorn och göra något annat kreativt.. som att titta på tv kanske?

BYE

Wiho!

Imorgon kommer min pojkvän hem från Grekland.. som jag har längtat!!

Semesteeeeer

I'm back! Orkade inte bloggstrejka, det är ju höst snart och då är det mysigt med lite blogg.

Visst jag älskar mitt jobb.. men just nu vill jag nog ha semester för alltid. Sova hur länge jag vill, ränna runt på dagarna och på nätterna och bara göra allt men ingenting. Superskönt. Lyckligtvis har jag en hel vecka semester kvar så än är det inte dags att slita.

Igår var jag och Jenny på fest hos Therese och det var verkligen jätteroligt! Massa nya människor och himla mysigt att träffa Therese igen.

Nu har faktiskt min dator ordnat upp sig så man kan faktiskt lägga upp bilder på bloggen igen, så jag ska lägga upp lite bilder från igår och sen lite bilder från dagen då jag var hundvakt för min älskade Theo!

Nu ska jag göra mig iordning för utgång.. ska köra en tredagare.. fredag, lördag och söndag! Wihooo!

PUSS

     

RSS 2.0