tjululu

Tänk hur många år jag har slösat på att bo i en håla som Waxholm när man har så mycket bättre 40 minuter bort med buss. Att vakna en timme innan jobbet börjar och ta god tid på sig och sen ta en promenad på 15 minuter för att sen vara framme och börja jobba. UNDERBART!.. alla inbitna waxholmare, ta er därifrån, det finns ett liv på andra sidan bron..

som sagt så är jag inflyttad nu och trivs som fisken i vattnet. Har inte fått över alla möbler än och det kommer dröja ett par månader innan jag kan få över allt. Berättar varför en annan gång, orkar ej tänka på tråkigheter. Men jag har iallafall en säng, en tv och lite köksgrejer så jag klarar mig alldeles utmärkt.

Dock är jag i Waxholm nu och hälsar på mamma och får lite kläder tvättade. Jag har fortfarande inte hittat tvättstugan eller soprummet i nya byggnaden än så tvätten får komma hit och soporna får jag kasta i vanliga soptunnor på gatorna.

Nu ska jag ner till banken och sen vidare hem till stan igen!

Puss!


tjo!

Jag har fortfarande inget internet hemma eftersom min nya adress är Birger Jarlsgatan!
Kom och hälsa på!

PUSS

No internet!

Hej!

Jag är utan internet hemma, det är därför det inte blir så mycket blogg. Inte för att jag skrev så frenetiskt innan, men nu blir det värre ett tag. Tur att Niklas har internet, då kommer jag åt facebook iallafall..!

Jag ska försöka skriva då och då härifrån..

Puss


 


RSS 2.0