random random

Ännu en ledig dag.. mer regel än undantag att vara ledig, till skillnad från alla andra. Men jag trivs. Det är vår och snart sommar så jag kan knappast klaga. Dessutom Valborg och jag har inga planer. Vill inte ha några planer. Behöver inga planer, för det är galet överspelat med Valborg.. meningen är ju att man har långledigt under den högtiden.. men jag jobbar fredag, lördag och söndag så det kvittar.

Nu kommer mamma snart hit med massa mat.. måste plocka iordning lite och kanske kamma kattten.

PUSS


ÅNGEST!

Vad dum man är egentligen! Man lekte igenom hela gymnasiet utan någon tanke överhuvudtaget på att man behöver rätt schyssta betyg i framtiden.. jag gjorde aldrig mer än det som var nödvändigt för att få G, förutom i vissa ämnen..
Sitter här och kollar igenom gymnasiebetygen och skäms ihjäl.. så otroligt många onödiga G.. G som man utan tvekan hade kunnat haft VG eller till och med MVG i. Vem har lust att ta tag i Komvux nu?..

Det enda vi gjorde i gymnasiet de första två åren var att bry oss om festerna och alla umgängen. Ollboll, du som läser vet vad jag pratar om right? Skolkade på morgonen för att man var trött.. skolkade från lektionerna och satt i cafeterian och åt godis. Skolkade, skolkade, skolkade...

Om man ändå kunde vrida tillbaka klockan och bara få göra om allt ordenligt och rätt. Få anstränga sig lite!

Hur ska framtiden gå nu liksom??

Handla inte på Nelly.com!

Åh, sitter i skiten med Nelly.. hatar sånt här tjaffs!

Allt började med att jag beställde ett par skor i storlek 37.. 3 dagar senare kom dem i brevlådan men i fel storlek.
Jag skickade tillbaka dem och bad om att få rätt storlek. Fick ett mail om att skorna var en restvara och att dem inte skulle komma in mer. 2 veckor efter fick jag ytterligare ett mail om att skorna har skickats ut, jag blev lycklig som en ko!.. men när jag väl öppnade upp kartongen så var det fel storlek IGEN!.. vad är oddsen på det egentligen?

Iallafall så skickade jag tillbaka dem och för 2 veckor sen fick jag ett brev om att jag inte har betalat en faktura från Nelly?
Fakturan gällde då för returnerade varor... arg som ett bi skickade jag hundratals arga mail om att jag inte tänkte betala för deras misstag och sånt.. till slut fick jag svar att jag inte alls skulle behöva betala och dem bad om ursäkt till och med. Så jag la ner hela allt.. och NU IDAG fick jag ett mail till om att jag har en innestående faktura som inte är betald och att dem ska skicka ärendet vidare till inkasso om jag inte betalar?!..

Alltså.. vad är det för fel på informationen på företag?!..

Konsumentverket.. here i come!

ööööööö

Tillbaka till vardagen och jobbet.. dock inte så mycket jobb men ändå!
De sista två dagarna av påsken spenderade vi ute på Niklas kompis landställe där vi badade i 45 gradig tunna under stjärnklar himmel.. och dessutom träffat Linnea och Helene i humlegården med massa sushi, kortspel och fint väder!

Igår fyllde Niklas år.. så nu spelar han i samma liga som jag igen..
Tyvärr så har inte jag lika mycket bak-skills som han, så jag tog en genväg och specialbeställde en tårta istället där  hans namn och massa hjärtan stog! Den var fin!!

Nu väntar 4 dagars jobb och sen ledighet i massa dagar pga nya schemat...

Vi ses i solen!
Puss

Sol och påsk i stora lass!

Vilken fantastisk helg.. ledighet, sol och massa massa att göra!
Badet håller stängt i 4 dagar vilket betyder betald ledighet.. man blir sjukt tacksam och passar på att njuta till fullo.
Hur ofta får man vara ledig i 4 dagar i rad utan att gå back en massa pengar?

Igår åkte vi ut till waxholm och hälsade på mamma och rubie.. tog en promenad ner till hamnen åt lite glass och sen tog båten tillbaka in till stan. Senare på kvällen åkte vi ut till Hanna och Jonathan i Björkhagen där drinkarna flödade. Man hann knappt ta en klunk innan glaset var påfyllt!..

Idag har vi tagit en långpromenad ner till Norr mälarstrand och ätit lunch på mälarpaviljongen.. uteservering, god mat och en gassande sol i ansiktet, det kan knappast bli bättre än så.. Niklas åkte vidare på middag och snart ska vi mötas upp och gå på fest hos Robin på hans båt!

Kalas!! :)


Luring

Världens roligaste och bästa dag är över.. jag pratar såklart om 1 april. Jag blev inte lurad, men jag gav både mamma och Niklas en varsin hjärtattack.

Till Niklas sa jag helt seriös tidigt på morgonen att jag hade träffat en ny.. Han blev alldeles stum och tittade bara tomt ut i luften.. ( som att jag någonsin skulle vilja lämna honom?!...)

Till mamma sa jag att Niklas hade friat och att vi skulle gifta oss.. hon blev alldeles till sig och började predika om att
det var alldeles för tidigt...

Så jag hade roligt hela dagen.. hoppas ni inte blev lurade!

PUSS

RSS 2.0