Inte mycket bra..

Oj oj.. matten blir bara värre och värre. På lektionen i onsdags så gick vi igenom 24 sidor.. vilket är 7 avsnitt på 3 timmar. På en vanlig gymnasielektion går man igenom 1-2 avsnitt per lektion, dessutom får man en chans att räkna på lektionen så att man verkligen får in allt i huvudet och kan fråga läraren vid eventuella problem. Men på mina lektioner så är det 3 timmar genomgång och sen hem och räkna. Eftersom att de har dragit ner på lektionstillfällena så är det här det enda sättet att hinna med allt. Jag har även ringt till komvux reception men en automatisk röst ber mig bara att ringa nästa dag... och så har det varit i 10 dagar...

Jag håller iallafall på att bli helt galen.. jag vill verkligen inte ge upp! Men jag kan samtidigt inte hålla på att kämpa när det är en ren omöjlighet. Jag har skickat iväg lite mail på annonser om privatlärare.. det är nog mitt sista hopp.. Blir bara så himla besviken när jag verkligen har tagit tag i det och så är det allt annat som jobbar emot mig!! Lite tur är väl inte så jävla mycket begärt!!!!

Jag är också dessutom utan mobil.. Det suger också, för just nu ser det mörkt ut att ens skaffa en ny. Kanske till och med blir lite skönt till slut. Ska dock skaffa en väckarklocka...

Nu ska jag sura vidare ensam.. Niklas är på F12 och lever loppan..


Sjukling

Jag har blivit sjuk.. jag hatar att vara sjuk.. inte bara för att det är jobbigt att vara sjuk, utan för att man måste sjukanmäla sig från jobbet. Känns bara jobbigt och besvärligt och det känns som att man sätter hela badet i skiten. Men å andra sidan måste man tänka att man som kund inte skulle vilja ha en snörvlande terapeut. Har man betalat så mycket pengar som dem gör, så vill man ha en bra behandling. Jag kommer ihåg en gång då jag jobbade med feber men höll på att säcka ihop och lämnade kunden i mask efter 10 minuter i en 30 minuters behandling.. det vill jag inte göra om igen.. men jag är ledig till på fredag och då borde jag vara frisk igen, eftersom jag redan mår mycket bättre..

Ser jättemycket fram emot helgen! På fredag ska vi ha klassreunion hos Sebbe! Kul att vi fortfarande håller på med sånt. Och på lördag firar jag och Niklas ett år.. Vi ska på spa och sen ut och äta lite middag..

Nu ska jag bädda ner mig igen och ta febertabletter.. blir lite yr av datorskärmen..

Puss


This is for you, Anna!

Three names I go by:
1.Alin
2.Alice
3 Ballin

Three jobs I have had in my life:
1.Hudterapeut
2.Butiksbiträde i klädaffär
3.Mumintroll i olika gallerior (JAG VET, SKITKUL!)

Three places I have lived:
1.Vaxholm
2 Vaxholm
3.Vaxholm
(2 månader på birger jarlsgatan räknas inte, och vi kan inte räkna att jag bor hos niklas)


Three TV show that I watch:
1.Desperate housewives
2.Greys Anatomy
3 Paradise Hotel på nätterna (Nördstämplar mig själv)

Three places I have been:
1.Las Vegas
2.Dubrovnik, Kroatien
3.Paris

Three people that e-mail me regularly:
1.Katta på jobbet
2.Asos.com
3.Apple

Three of my favourite foods:
1.Tacos
2.Panerad fisk med potatis och sås 
3.Grillad biff med bea

Three things Im looking forward to:
1.Thailandresa i Februari
2.Jag får min lägenhet
3.Bli rik

Therese, Ida och Erica.. go wild!

Skitmatte...

Riktigt riktigt dålig första lektion måste jag säga. De flesta vet att jag inte är något mattesnille och att jag behöver väldigt många lektioner och väldigt mycket tid på mig för att förstå... Jag bestämde mig för att gå matte b så att jag kunde få betyg i ämnet. Man kan välja mellan 5,10 eller 17 veckor.. jag slog till på 17, Alltså blir det 3 timmar matte i veckan i 17 veckor..
 
Det första läraren gör är att informera oss om att han tagit bort 8 lektionstillfällen eftersom att vi var en så pass liten grupp (???). Sen efter 1 timmes random snack om minne och dyslexi så sätter riktiga lektionen igång i endast 15 minuter, där han snabbt går igenom tre tal som man knappt hann skriva ner på sitt papper innan han tog nästa. Och efter detta så sa han att vi fick gå hem..

Som det känns nu så är det här bara slöseri med tid för min del..

Iallafall har jag haft en jättemysig dag med Erica på stan. Och imorgon ska jag hjälpa Therese att måla om. Hoppas hon inte förväntar sig toppresultat!

PUSS


Ostimulerad...

Gah, vilka 2 sega dagar det har varit. Det har varit kasst väder och ingenting att göra. Jag har bara varit sugen på att vara ute och röra på mig (Jag vet inte vad det är för fel??) Jag brukar ju älska att ligga inne och ta det lugnt.. men tydligen inte längre..

Igår tog vi en lång cykeltur runt stan och åt lite glass och sen åkte vi till Niklas kompis Mange en stund. Det var det enda vi lyckades göra. Idag har vi varit och gett bort massor av Niklas skit till Myrorna och sen inget mer...? Nu fick iallafall Niklas nog och åkte iväg för att spela badminton och jag ska gå på långpromenad med Tarane som lyckligtvis har sin pojkvän 5 minuter ifrån min pojkvän.. sweet!
Alla har vi våra sega dagar, men så här knäppa brukar vi kunna vara!
Imorgon ska jag jobba igen och på onsdag börjar skolan!
Pusss

Klantarsel..

Igår hade jag en dag då jag skulle göra lite nytta. Jag tänkte städa massor och till och med eventuellt tvätta.
Tog nycklarna till tvättstugan och sprang ut i pyjamasen (ska ju bara 3 trappor ner???!!!) .. samma sekund som dörren smäller igen kommer jag på att Niklas dörr låser sig själv och att jag står där utan nycklar in!! Som tur var hade jag mobilen med mig så att jag skulle kunna håll koll på datum ifall det inte fanns en tid på en gång för tvätten..
Ringer Niklas som jobbar som i sin tur får ringa Mange som åker till Niklas, plockar upp hans hemmanyckel och kör den till mig.. Sweet skulle jag vilja säga! Så det blev bara ungefär en timme som jag satt i pyjamas i porten.
Kunde ha varit mycket värre, som till exempel att jag inte hade mobilen med mig och hade blivit tvungen att sitta i Niklas port i 8 timmar tills han kom hem..

Nu ska jag äta lite lunch innan jag åker mot jobbet..

Btw.. om 1 vecka börjar min mattekurs som jag ska gå..
Gah..

Ah, that's why!

Igår slog det mig plötsligt varför jag inte dricker lika ofta längre...

Lördagen jobbade jag hela dagen i receptionen och avslutade kvällen på "Pleasent" med Tarane. Tanken var att vi bara skulle ta ett glas vin och snacka lite skit. Det spårade såklart och ett glas vin blev 2 flaskor vin och shot på det. Ramlade innanför dörren tidigt på morgonen och på dagen så levde jag inte längre. Spenderade alla timmar i soffan hos Niklas, tills Tarane kom och fick lite liv i mig med hjälp av Mcdonalds och Guitar Hero..

På fredagen överraskade vi Gilda på Grönan på hennes födelsedag!
Ingen vågade åka nåt, så jag fick nöja mig med lustiga huset..
mesar...

Senaste veckan har jag jobbar en del i receptionen på badet och det har varit hur bra som helst.. jag har ju bland annat jobbat med Therese och bara det gör det mycket roligare.. Är mer sugen nu än förut att ha  både en tjänst som receptionist och vara uppe på hudvården.. Jätteskönt att växla lite och ta en del av båda så att man inte tröttnar..

god natt
puss


sweet and sour.. mmmmums!

Jag har letat som en dåre efter malaco trulys nya smak "sweet and sour" men det är ju inte en endaste affär som har haft  den. Men idag hittade jag den helt spontant på Pressbyrån på gullmarsplan. Jag var så himla upptagen med att prata med Sanela på telefon så jag glömde att gå av tunnelbanan i Skanstull och fick istället åka vidare till Gullmarsplan.

Nu ska jag äta middag och städa ur Niklas hem!


CYKEL!

Jag har köpt en cykel!! Adam (min gamle vän) läste min blogg för någon vecka sen där jag hade skrivit att jag gärna ville köpa en cykel, så han ringde mig och berättade att han hade en damcykel till salu. Så igår var jag och hämtade den i Zinkensdamm! Den är fräsch, lila och har en korg framtill. En perfekt cykel för stan. Dessutom var den apbillig så jag gjorde verkligen ett kap! Jag kan lägga upp en bild sen!
Så nu kan man släppa busskortet ibland och cykla överallt. Den senaste tiden har Niklas fått åka inlines medans jag tagit hans cykel, vilket är rätt tröttsamt för honom eftersom vägarna i Sthlm är sämst.

Igår var jag hos Jenny och Sam! Har inte träffat henne nästan sen vi kom hem från Kos eftersom hon gömmer sig på Åland på somrarna. Men vi drack lite vin och snackade skit.. och sen kom även Anna förbi. jättetrevligt!

Snart ska jag göra mig iordning och möta Angelica inne i stan för lunch..

För övrigt står Birger Jarlsgatan tom nu. Inflytt nästa! Nån som vill hjälpa? ;)


RSS 2.0