Livet leker!

Suttit i Humlegården hela dagen med Therese och Lexus och försökt bättra på brännan från Grekland, men som väntat så tar inte solen på mig här i Sverige, så jag får vänta 3,5 vecka tills jag ligger i Italien.. Efter allt slappande så gick jag ensam på stan och shoppade upp halva lönen som kom. sitter här med 4 fulla påsar och njuter av tanken att sätta på mig nåt nytt och fräscht ikväll när det ska drinkas på stan!

Vad ska man säga? Livet leker.. (utom en liten liten incident med knäppa hyresgäster)

Puss!


Midsommar!

Tillbaka i storstaden och avgaserna.. midsommar var över förväntan.. vi var drygt 24 personer i en liten stuga som firade som galningar (vissa mer än andra) vi sov trångt och det tältades även. Jag sov på en luftmadrass i vardagsrummet med 5 andra. Trångt och mysigt?

Här har ni mysiga pics iallafall.

 

 I onsdags fick jag även ett dilemma av jobbet. Jag fick veta att det inte fanns någon tjänst för mig uppe på hudvården, men blev erbjuden en tjänst i reception. Om jag skulle tacka ja till att bli receptionist så skulle jag eventuellt inte få gå tillbaka till min gamla tjänst som hudterapeut. Så jag tackade nej till jobb och ja till 3 månaders sommarledighet.
Dock ringde dem från jobbet idag och bad mig jobba på min avdelning i sommar iallfall. Så nu kommer jag ta lite ströpass och hålla ekonomin flödande. Toppen right? Dock var det många som blev av med jobbet nu och det är bara förjävligt...

We're home!

Ah, haft en fantastisk vecka på kos med Jenny.. vi har verkligen gjort det vi åkte dit för, nämligen att slappa och sova. Varje dag bestod av sol och bad från bland annat stranden, båten och poolen. Så den bleka och fula färgen är som bortblåst och man mår nu alldeles toppen! Dock blev planet försenat hem och det satte igång irritation, men vad gör det när man kommer hem till en sovande man som man saknat ihjäl?
Här har ni lite bilder.. bli ej avundsjuka på hur fantastiskt vi har haft det...   


   
Dessutom åkte vi och betalade kryssningen idag så om 32 dagar är jag återigen i solen!
Imorgon åker vi bort till Flen i ett par dagar och firar midsommar..
Det kommer bli en grym sommar!!

PUSS!

öööööööö

Dygnet med Theo var som väntat helt underbar! Vi sprang runt i skogen och gick många långa promenader. Och för
första gången spenderade han natten med mig. Synd bara att han hårade som tusan, men det är ju sommar och dags att lätta på håret. Jag hoppas att han snart får komma tillbaka!

Imorgon eftermiddag bär det av mot en veckas relaxation. Sol, bad, värme och god mat med gott sällskap. Dock skulle jag vilja packa ner Niklas i en väska och ta med honom med. Har inte sovit utan honom på ett år nu nästan, men lite distans är bara nyttigt säkert.

Ska in till stan och köpa det sista och träffa mia innan jag åker och jobbar mina sista två timmar på jobbet. Får se om jobbet finns kvar efter resan...

Good bye


Ett år!

Tiden flyger verkligen förbi. För exakt ett år sen hittade jag och Niklas varandra på personalfesten.. det var då allting började, med alkohol i bilden såklart. Undrar hur livet hade sett ut om den festen aldrig hade ägt rum. Kanske hade vi ändå hittat till varandra? Kul att spekulera lite..

På fredag ska jag ha Theo i ett helt dygn! Jag längtar och jag har saknat ihjäl honom!

Nu ska jag till Dermarome och köpa upp mig på solprodukter från Decleor.

Bye!

RSS 2.0