Whats new..?


Längelängesen nu.. sorry, har haft sjukt mycket att göra..

Den här helgen så ska vi bo hos Niklas.. min lilla pärla får stå tom i ett par dagar. Ganska
skönt att komma tillbaka till söder på något sätt. Jag bodde ju här mer eller mindre i ett år förut,
och det känns på känslan när man är tillbaka. Dock var det en del som behövdes städas eftersom att det har stått
tomt här i ett par månader.

Tack vare Erica så ska jag nu börja träna på Sats.. från och med tisdag. Känns hur bra som helst att ha bestämt sig. Så, hej hälsosamma liv!

Nu ska jag göra mig iordning för att springa iväg och titta på Niklas hockeymatch. Vilken plikttrogen flickvän man är...

Trevlig kväll!

Plugga!!

Jag orkar inte jobba mer.. jag vill börja plugga! Nu nu nu...!
Jag antar att det motiverar mig till att sätta matten och att höja mina betyg i vår!

Jag ska!!


Imorgon!

Imorgon är dagen D.. dagen som vi har väntat på sen Juni. Längtar med både skräck och förtjusning i kroppen.
Allt kan ju visa sig bli dåligt.. men jag hoppas på att det kommer bli till dert bästa!

Heja heja oss!Paradise Hotel!

Har haft en superskön helg.. har faktiskt inte rört mig hemifrån. Fast det har varit folk här mer eller mindre hela helgen.. Jag har liksom inte orkat ta mig ut. Jag har haft så mycket sömn att ta igen och dessutom har det bara varit skitväder.

Om en timme kommer Linn. Vi ska äta middag och kolla på Paradise hotel som har premiär idag. Vi har ju en gammal klasskompis från gymnasiet som är med, och det är det som gör det väldigt roligt. Jag kommer nog inte missa ett endaste avsnitt. Titta ni med!

Nu ska jag sminka mig lite så att jag inte skrämmer bort Linn det första jag gör..

Bye


Sweet!

Jag har haft en lång och utmattande dag på jobbet.. som alla dagar på jobbet.
Kom hem för två timmar sen, ätit mat och kollat på greys. Och nu ska jag ta en lång, lång skön dusch och bara sova.. gah, längtar redan!

Har en lång dag imorgon.. jobb 9-16 och sen ska jag plugga från 16-18 med en tjej från min grupp innan vi sen går på lektion klockan 18-20. Och på fredag ska jag jobba 11-18 utan lunch.. det ska bli intressant.

Nu är duschkabinen uppvärmd och jag hör en bra låt som spelas ur högtalarna!

God natt!


Så arg!!!!


Jag hatar, hatar, hatar mina grannar!!
Eftersom jag jobbar 10 dagar i rad med tidiga morgonar så är jag rätt slut i kropp och i huvudet. Jag får inte alls speciellt mycket sömn på nätterna och jag hinner knappt träffa Niklas eftersom att vi har så himla olika jobbtider..
Iallafall så såg jag igår att jag inte var bokad förrän kl 14 idag, vilket betyder att jag kan ta sovmorgon! Såg fram emot att få sova utan att sätta nån väckarklocka, MEN just idag ska grannarna borra och leka rövare. Jag vaknade 7.47 av de hela väggarna skakade. Min första tanke var att det går över snart, hur länge kan man borra egentligen? Men nu är klockan 11.05 och de borrar FORTFARANDE! Jag längtar till och med till jobbet nu (?)

Jag vet att de förmodligen kommer fortsätta i ett par dagar också.. som tur är jobbar jag tidigt hela veckan, men om jag hör minsta illa ljud på lördag, när jag planerar att sova hela dagen, så kommer jag mörda någon.

Funderar starkt på att åka till jobbet och sätta mig i bastun en stund, bara för att komma härifrån!

Hej då..


KAOS!

Det ser verkligen inte klokt ut här hemma. Det luktar hur illa som helst också.
Vi fick ett infall att måla och betsa om Rubies akvarium och soffbenen, och eftersom allt ska torka så får det stå huller om buller. Och lukten från betsen kan få vilken människa som helst att gråta. Men det blir himla fint iallafall!

Vi (läs Niklas) passar även på att spackla och måla lite fula märken här och där. Så det håller han på med just nu medan jag sitter här. Ganska bra deal?

Och på torsdag kan vi sätta upp tvn och alla fina tavlor på väggarna. Sen tror jag nog att jag ska bjussa på lite bilder!

God natt!


Helg helg


Sjukt bra helg! Fredagen efter jobbet träffade jag upp Vanessa och vi satte oss på ett mysigt hak och käkade lite (läs MYCKET) tapas. Vi beställde in 8 rätter som vi delade på, och allting åts upp. Det var riktigt riktigt gott. Dock osade det vitlök runt oss eftersom varenda rätt hade minst 5 vitlöksklyfor i sig, men det var gott och sjukt värt.

I lördags åkte jag och Tarane tidigt tidigt till Gilda för att hjälpa henne med att ordna överraskningsfest för hennes kille (?). Det städades, diskades och lagade mat tills alla gäster kom. Och även den kvällen blev lyckad..

Idag har dagen bestått av Niklas, soffa, tre filmer, hamburgare, glass och chips. Vi har rört på oss så lite som möjligt, och jag älskar det. Det är det här söndagar går ut på!

Nu ligger jag i sängen och ska plugga lite matte.. jag har fått en dvd med hela matteboken. Asbra att ha en röst som förklarar också!

Imorgon börjar arbetsveckan igen.. och på fredag kommer mamma hem från USA!

God natt!


RSS 2.0