Ljuva lediga daaag!

Jag har haft en jättemysig och lugn dag.. Vaknade sent och fick en himla god frukost av Niklas.. Sen åkte han vidare till jobbet och jag tog en härlig tupplur. Vaknade upp helt uppvilad och tog sen en lång dusch med radion på högsta volym (Min dusch med inbygd radio tar sång i duschen till en helt ny nivå).
Sen blev det dags att göra sig iordning och hoppa på cykeln mot stan för shopping!
Jag kom hem med träningsskor, träningsbyxor, stövlar, underkläder, benvärmare, duschmunstycke, cykellås och örhängen. Avslutade kvällen med en mycket god vän som även följde med mig hem. Alltså flera tusenlappar fattigare men tusen gånger lyckligare!

Jag ska ju komma igång med träningen och då kan det vara bra att köpa lite nytt för att motivera sig.
Egentligen vill jag ju inte ha ny träningsskor. Jag älskar mina gamla, tyvärr har NÅGON tagit dem. Så det finns
inget annat val än att köpa nya..

Nästa anhalt blir att köpa gymkort.. och det ska jag göra så fort jag vet VART jag vill träna.
Det står mellan friskis och 24hour fitness.. Gah..

Nu ska jag plugga lite inför skolan imorgon!

Tjing tjing


UPP!

Är dålig på att uppdatera.. mest för att jag saknar inspiration och för att vardagen tagit över mig helt. Är på jobbet till 18 eller 20 och sen spurtar vidare till skolan till 9 och jobbar sedan ofta helg.. så det mesta handlar om att bara hinna med allt. Långa dagar varje dag nu, mycket att göra.. samtidigt kan det vara lite skönt för då kanske pisshösten/vintern försvinner snabbt.

Fick erbjudandet att få vara ledig ett par dagar nästa vecka. Jag tackade glatt ja och ser fram emot en lugn vecka med endast 2 arbetsdagar (vilket INTE är helg!!) Ska faktiskt sitta och plugga mycket av tiden och även försöka umgås om jag ens kommer ihåg hur man gör?

Imorgon åker vi till IKEA igen.. ska köpa gardiner som var slut när jag var där sist. Och sen plockar man ju alltid på sig lite smått.. Jag tror nästan att personalen i Kungens kurva börjar känna igen mig, så ofta som jag är där..

Åh idag var vi och åt middag och kollade på den nya filmen "Upp".. Han fick verkligen övertala mig att se den, för jag var inte så imponerad av trailern. Men jag lovar, se den!! Man grät och skrattade samtidigt.. Dessutom var den i 3d så man satt med nördiga glasögon och tittade! Himla roligt!!


ledig daaaag!

Jag har haft en riktigt bra dag idag.. skönt med varannan tisdag då jag och Niklas är lediga samtidigt.
Vi har hunnit med massor.. tjaffsat med grannar, varit på ikea. Han har fixat möblerna, och jag har varit på lektion. Vi har även ätit monstermiddag och städat massor. Det ser jättefint ut här hemma nu. Ska bara fixa lite detaljer och sen får ni se hur jag har fått iordning här.

Jobbar nu varje dag fram till nästa torsdag.. Hatar helgen. vill aldrig jobba helg!!

vilket värdelöst inlägg.. jag skyller på fullmåne eller nåt...

god natt


Helgen!!

Ledig helg.. så sjukt skönt, dock blir man så himla trött och vill bara sova för att jobbet är så påfrestande för kroppen. Men jag har fått en del gjort och hunnit träffa folk. Ikväll blir det utgång! Jag och Mia ska till cafeét, som förr i tiden, och dansa till morgonen kommer. Börjar inte förrän 12.20 imorgon och jobbar bara till 7. Så kan lika gärna passa på.

Ska ta och vila lite så jag orkar med kvällen. Man är ju inte ung längre..

puss


Is this is it?

Jag har börjat få ordentlig framtidsnoja. Jag har jobbat på badet i nästan två år. Jag har en lägenhet inne i stan, ett fast förhållande..? Blir det inte mer än så här? Måste förnya mig! Så jag har just klickat hem massa kataloger om utbildningar utomlands.. känner att jag behöver åtminstone ha alternativen öppna för det. Det är en fantastisk upplevelse, och jag åker ju iväg för att göra något riktigt nyttigt. Och Niklas kan ju faktiskt också följa med, han vill ju också plugga!...
Om jag väljer att åka till Usa (kommer aldrig åka till glendale, men san diego eller santa barbara), så kommer jag ha familjen nära också.

Kanske är det hösten, kylan och mörkret som spökar.. kanske till och med hormoner?..
Just nu känns det ganska påtagligt och jag vill ha förändring.. miljöbyte.

Usch..
Deppigt..

God natt


Höstjävel..

Som vanligt är jag höstdeppig. Hatar höst och vinter.. hatar kyla, snö, regn och kyla, kyla, kyla!!
Börjar bli alldels för kallt att ta cykeln till jobbet... jag klär mig verkligen i dubbla tröjor, tjock jacka, halsduk och vantar på färden från och till jobbet. Det är så smidigt bara, 6-7 minuter från dörr till dörr! Att åka kommunalt är bara jobbigt från mig till jobbet och att gå finns inte på kartan! (hatar att gå!)

Helgen då? Jo, den har varit bra... jag har jobbat och umgåtts med Josse, vilket var helt hysteriskt roligt!
Och ett stort tack till Jenny som kom och avlöste mig lite i söndags!

Imorgon ska jag jobba som vanligt och sen ska jag på nåt på östgötagatan.. nåt som emelie verkligen promota, så det ska bli trevligt!

Nu ska jag sova..
Jag är en trött själ..

God natt


Inredningsgalen

Inredning är verkligen det enda jag tänker på.. har klickat hem ett sängöverkast, en golvlampa och lite väggdekor som Kära Nellie skrev om i sin blogg.. Kommer bli riktigt riktigt bra. Dessutom kom jag hem med gardiner till sovrummet idag.. och nu fattas det faktiskt bara lite lampor och sånt mysigt.

Det kommer nog bli riktigt snyggt! Jag ska nog lägga upp lite pics när lite fler detaljer är på plats..

Nu ska jag sova..
Väntar en ganska intressant dag imorgon..

God natt!


Riktig mysig dag!

Har varit ledig idag.. så himla skönt att vara ledig en vardag faktiskt! Allt har öppet och dessutom är det inte lika mycket folk ute..

Vi har iallafall haft en jättemysig dag.. vi tog en långpromenad i solen till Titanic-utställningen på Djurgården, som jag har velat se sen Maj. (Jag är en riktig vrak-nörd.. älskar vrakdelar och historier om människorna ombord).
Utställningen var riktigt bra.. de förmedlade känslan om båten på ett väldigt bra sätt, och man gick nästan ständigt runt  med rysningar längst ryggraden. Väldigt konstig känsla att se originaldelar från båten, det gjorde hela titanic så verklig på något sätt. Rekommenderar det varmt, gå dit och titta!!





Efter Djurgården tog vi en till promenad vidare till Nybrogatan där vi satte oss på ett jättemysigt ställe och åt en himla god middag. Nu sitter jag ensam i min lägenhet och Niklas är och köper ett playstation! Han övertalade mig att skaffa det pga blue ray-spelaren..

Från och med imorgon blir det återigen 9 dagars jobb..


6 November

Äntligen.. något att se fram emot. 6 November släpps nya Kent-skivan. Som jag har längtat och väntat.
25 och 26 Februari spelar de i Stockholm, jag kommer vara där och jag kommer älska det. Som alltid...
Skönt att något lite roligt händer.. något att se fram emot. Äntligen!

Ganska snygg framsida.. tycker ni inte?





Kameraladdaren upphittad!

Jag har äntligen hittad min kameraladdare.. trodde först att jag skulle behöva köpa en ny, men som tur är så hittade vi den idag så jag tänkte faktiskt bjuda på lite pics.

I helgen har jag bara tagit det jävligt piano.. jag har haft sömnbrist hela veckan, så det ska jag ta igen nu.
Niklas och jag har bara ägnat oss åt varandra för engångsskull.. ätit god mat i 2 dagar och umgåtts. Man behöver det ibland.

Här har ni lite pics från bland annat vår klassfest som vi hade i augusti och från kräftskivan som vi slängde ihop en random helg..

  

 

Imorgon väntar en dag i tvättstugan och en trevlig date med Angelica!

God natt!


RSS 2.0