Konsert!!

Jag har ju helt glömt bort att jag ska se Kent på söndag! Hur kul är inte det då? Förstår inte att jag nästan glömt bort en sån sak.. för två år sen låg jag sömnlös en vecka innan.. jag har väl mognat antar jag!
Men kul ska det bli!!!


Globa..vadå?

Sitter här på kvällskvisten och skriver en uppsats om globalisering på engelska. Det är lika kul som det låter.. Speciellt eftersom hela uppsatsen handlar om mina åsikter kring ämnet, och jag är just nu ganska blank på just det området.. har åsikter om så mycket annat, så det blir inget över till globaliseringsämnet..
Jag lyssnar på James Blunt samtidigt och det var verkligen flera månader sen.. det väcker gamla minnen, bland annat en helg ute på Högmarsö med Robin och Niklas (inte min man)..

Jaja.. nu ska jag återgå till min uppsats..

farväl!

Fröken Duktig

Hade en grym kväll hos therese igår vi åt, drack och skrattade.. hon hade en liten inflytt/födelsedagsfest ute på Lidingö..var nog hemma vid 3-tiden inatt och somnade inte förrän vid 5 så jag vaknade vid 14-tiden idag och fick lite ångest över att hela lediga försvann åt, så jag tog på mig träningskläderna och sprang ner till gymmet och körde ganska hårt. Så jag är lagom matt i kroppen.. Nu sitter jag med mina böcker och ska just plugga lite innan jag lagar middag.

I veckan väntar inget roligt, jag ska jobba och sen träna på tisdag och torsdag!

Jag har verkligen inget vettigt att säga, så farväl sålänge!


Romatik...?

Förra året på alla hjärtansdag så låg Niklas i kräksjukan.. Det här året satt vi på akuten från 22.30 till 04 för att han fått ett ordentligt slag på foten under sin hockeymatch.
Det ska bli spännande att se vad han är för sjuk nästa år.

Men vi fick en mysig dag iallafall!


Kärlek!

Det är ganska mysigt med alla hjärtansdag faktiskt. Många tycker ju att det är överdrivet och att man inte ska behöva speciella dagar för att visa att man tycker om någon. Men jag tycker att det lätt glöms bort annars. Självklart finns det mysiga stunder i den vanliga vardagen också, och det är supermysigt att bli överraskad med blommor en random torsdag. Men helt ärligt, hur ofta händer det? Så jag tycker att det är mysigt att ha en dag som är menad att spenderas med någon speciell. Och det är exakt det jag ska göra idag.

Fick frukost på sängen imorse, sen kröp vi ner i soffan och kollade på Lejonkungen och senare ikväll ska vi äta indiskt, som är vår nya matfavorit. Skön söndag!

Jag är dock fortfarande sjuk, snuvar och nyser som en galning.. vet inte hur jag ska kunna jobba imorgon?

Ha en mysig alla hjärtansdag :)


Eh, god natt

Trött, sjuk men glad.. så känner jag mig idag!
Har haft en sjukt soft kväll med Sophie.. vi har ätit och skrattat ihjäl oss som alltid. Och nu sitter jag med Niklas och Mange som dricker öl, äter chips, snusar och kollar amerikansk fotboll.. känns som att det börjar bli dags att dra sig tillbaka eftersom att testosteronet börjar ta över.
Jag ska koncentrera mig på att bli frisk, är riktigt risig nu med en huvudvärk som heter duga och en rasslande hals. Men jobbar kortdag både torsdag och fredag så det kommer gå bra!

Imorgon ska jag till lägenheten för första gången så elektrikern kommer för att dra elen så att jag kan få mina spotlights!!!

Nu ska jag retirera.. känns klokt!
Sleep tight
tralala

Så här ser det ut just nu i lägenheten.. Eh panik?


Demolering

Imorgon börjar renoveringen.. vi ska slå ut väggarna och riva hela kalaset. Jag kommer inte vilja åka dit och kolla, just bara för att skydda mig ifrån att få panik.. men jag tror stort på det här projektet och jag vet att det kommer bli så sjukt snyggt! Förhoppningsvis tar det inte allt för lång tid heller..

Hela veckan har jag varit på fack-kurs vilket har varit väldigt väldigt tråkigt. Mina dagar har gått ut på att tortera och terrorisera Therese i ren desperation att få någonting att göra. Att ha henne som offer var väldigt lyckat!
Tyvärr så lämnar hon nu mig på min skitiga arbetsplats för äventyr hos en ny arbetsgivare, så det är bara att gratta, önska henne lycka till och hoppas på att hon får se mer av mig på sina kommande arbetsplatser/skolor!

Just nu är jag på relax-mode ute i waxholm.. hämtar mig lite, andas lite frisk luft, sover gott och får maten serverad på bordet. Det kallas för lyx! Men som jag själv vet så kommer storstan att snart kalla på mig tillbaka. Redan på lördag då det vankas utgång de-luxe!

God natt människor!!


RSS 2.0