Oväntat men KUL!!


Vad ska man säga.. idag hade jag psykiskt förberett mig på att bära och släpa eftersom att jag skulle flytta in idag! Men som det ser ut nu så kommer jag inte flytta in på ytterligare en månad på grund av RENOVERING!!
Lägenheten är ju jättefin, så jag ska inte slita sönder kök och badrum, utan slå ut väggar och få en helt ny planlösning.Om vi utgår ifrån bilden ovanför som är den nuvarande planlösningen, så tänker jag ta bort väggen mellan sovrummet och köket för att få öppen planlösning. Sen tänker jag flytta väggen i sovrummet närmare vardagsrummet.. så nuvarande sovrummet kommer bli vardagsrum, fast större och vardagsrummet kommer bli sovrummet fast mindre! Jag kommer också behöva lägga nytt golv bara för att det kommer bli skadat..
Jag tror att det kommer bli grymt faktiskt. Om allt går som det ska så börjar bygget på onsdag. Men som sagt, allt kan hända till på onsdag, men jag hoppas att vi kommer genomföra dessa ändringar...

En annan mycket bra sak är att jag nu slipper jobbet till på fredag på grund av kurs!!

Hej då kära vänner!


Sl-skit

Jag blir helt galen på dessa SL-kontrollanter! Dem är överallt hela tiden... springer runt i sina fula svarta och blå jackor och gör livet surt för folk. Jag har som tur är, inte råkat på någon på riktigt, förutom när jag var 16 och åkte lagligt. Visst, det är klart att man ska betala för sig, men betala så mycket pengar för någonting som enligt mig inte fungerar bra? Betala 700:- i månaden på att få stå ihopträngd som ett djur vart man än ska.. aldrig!

Imorgon blir lägenheten min på pappret! Fast han ska få bo kvar till på lördag, så tar jag och flyttar in på söndag.. då kommer jag verkligen inte behöva något Sl-kort iallafall..

Annars så känns tillvaron riktigt bra just nu.. och mia kom just med världens bästa idé!!
Mycket roligt på gång och många mysiga kompisar att träffa!

God natt!Break från vardagen


Kom hem till Niklas efter en lång dag på jobbet och möttes av en helt nystädad lägenhet, tända ljus överallt, mysmusik och middagen serverad på bordet! Himla mysig han är ibland, min man!
Det var skönt att bara få umgås lite, utan tv och dator..

Nu ska jag krypa ner och sova.. en dag kvar sen får jag vara ledig...
Eller "ledig".. jag har hur mycket som helst att göra, bland annat att tvätta och sticka till banken.

God natt!


Finally!

Min jobbhelg är över för denna gång också.. fy vad skönt.. nu dröjer det 4 veckor innan jag jobbar en söndag igen.. så det känns sjukt bra!! Söndagar är heliga, då vill jag absolut inte jobba, speciellt inte 9-18.. lite för saftigt pass.

Om en vecka däremot så flyttar jag in i lägenheten, så jag ska dit i veckan och ta lite mått. Jag ska ju göra om lite, och bara göra den lite mer i min stil. Ska sätta in lite garderober, diskmaskin, måla lite, tapetsera och betsa om bänkskivan. Längtar tills jag börjar kalla det för mitt hem!!

Nu ska jag vila lite, kan knappt hålla ögonen öppna

Btw, kollar på Jon, Kate plus 8.. så himla mysig familj.. blir sjukt sugen på att få sexlingar!

God natt :)


Helg helg helg!!

Jag har det så grymt bra just nu! Ligger kvar i sängen, med datorn i knät, tvn som spelar lite soft musik, värmefläkten som blåser varm luft och mat som uppvärms i micron! Här tänkte jag ligga kvar i ett par timmar och bara ta det lugnt.. sen ska jag städa lite här och klä på mig gymkläderna och inta SATS på södra station.. på kvällen sen väntar bio med min man... Sjukt bra!

Igår var det spelkväll ute i Stureby vilket också var grymt! 10 skikande tävlingsinriktade tjejer kan bara spåra ur, vilket det också gjorde.. jag kan stolt säga att mitt lag kom 2:a i Alias, fast vi hade kommit 1a om inte folk hade fuskat sig till segern!!!

Nu har jag inte tid med det här.. det är chillzone för hela slanten nu..

Tja!


5 städtimmar senare...

Puh, är helt slut i huvudet och i kroppen. Jag har aldrig städat så mycket som jag gjort idag. Första gången
 (Läs: Sista gången) som jag någonsin flyttstädat en lägenhet. Hur lång tid kan det ta, tänkte jag.. Well, nu vet jag.. varenda vrå och hörn ska städas ur, oavsett om det är låda eller inte.. Hela kalaset tog 5 timmar och då var ändå mamma med och slet med mig..

Så dagens lärdom: SKAFFA FLYTTSTÄD


Dan före dan..

Jahapp, då låg man här i sängen, näst sista natten i min första lägenhet.. Jag vet att jag lämnar den för något så mycket bättre, men det känns ändå väldigt djupt. Det måste vara för att jag har krigat som ett djur för den här lägenheten efter allt som har hänt. Nu ska jag inte grubbla på det, utan vara glad och tacksam att jag har hittat en underbar lägenhet på ett bättre ställe!

Idag har jag jobbat, och dagen har gått förvånansvärt snabbt.. jag kan till och med säga att jag haft en bra arbetsdag? (???)
Jobbar imorgon också, sen tackar jag för 5 arbetsfria dagar.. det ska städas och sånt inför flytten, så jag har tagit ledigt endast för det.

God natt, människor


Ny adress

Sådär, nu är hela affären deal. Min nya adress är Kammakargatan 19.. Här har ni lite pics på lägenheten (INTE MIN INREDNING)

Flyttar in 1 februari!! Wihoo!


Mhm

Så mycket att göra, så mycket tid att göra allt på, men jag finner fortfarande ingen motivation?!
Det här ska ju vara mitt guldår. Jag ska va så jävla bra det här året.. ändå sitter jag i soffan invirad i mitt täcke och tittar på "Alla älskar Raymond"... Observera att det endast gått 5 dagar sen nyår och att jag redan har gett upp..

Mamma kommer och hämtar mig om 1 timme, vi ska på ytterligare 1000 lägenhetsvisningar. Inte ens det orkar jag..

Bye


GOTT NYTT!!

Har verkligen haft den bästa nyårsafton hittills i mitt liv. Det var så jäkla bra stämning och alla 20 var verkligen på topp! Förminglet här gick bättre än bäst.. det enda man kan "klaga" på var middagen som inte riktigt höll mina förväntningar. Men det var fortfarande bra!
Så här såg det ut för oss under kvällen!

Nu när all ledighet är över, så ska jag ta lägenhetsletandet på allvar igen.
Jag bara längtar längtar längtar tills jag har köpt en och allt roligt med inredning kan börja!!

Gott nytt kära vänner!


RSS 2.0