Kreklaaaandet!

Nu har vi bokat resa! Den 26e sticker vi iväg till grekland och njuter av sista solen innan nästa sommar. Ska bli fantastiskt skönt! Fick ett riktigt bra pris på ett 4-stjärnigt hotell med 2 rumslägenhet och poolutsikt! 20 arbetsdagar till sen får jag åka iväg...

Sitter på jobbet nu och det är fortfarande ingenting att göra. Vet inte om det är skönt kanske, vet inte hur jag kommer klara att ha mycket att göra, vet ju egentligen inte om jag kan jobbet än då det ringer 3-4 personer om dagen! Men jag får väl bara försöka göra mitt bästa, eller?
Tusen tack till älskade Therese som överraskade mig på jobbet med 5 böcker, så att jag kan underhålla mig själv!
 2 stycken är utlästa och jag jobbarpå den 3e!

På måndag får jag flytta till hem igen efter 3 veckor.. För min del så skulle mamma lika gärna
ha fått bo där i 1 månad till om hon skulle vilja. Jag trivs ganska bra på söder. Det är skönt att ta cykeln på morgonen och få lite träning (Ja, ni läste rätt!) hemifrån mig till jobbet tar det 2 minuter att gå och 30 sekunder med cykel...Blir brun bara av titta på bilden!

Well, back to work.. eller back to my books!

Bye!Somnar snart

Sitter på jobbet och har suttit här i 2 timmar och det har ringt EN person. Resten av tiden har jag bara suttit och pimplat vatten för att ha något att göra. Det är dött, och då kickar sömnigheten igång. Känns inte så proffsigt att bara sitta och gäspa, men kan inget annat!

Jag fick iallafall min ledighet sista veckan i Augusti, så nu ska bara en resa bokas så drar vi iväg en vecka och solar. Jag längtar redan.. tänk att få sova hur mkt man vill i en hel vecka...

Annars har det varit en grym helg med Linn på thaibåten, Taranes födelsedagsfirande på grönan och fest hos henne, nattdopp och efterfest på bryggan med gamla centralbadet och en soft söndag hos tarane med massa rester från festen dagen innan.. Jag var inte direkt utvilad i måndags när jag kom. Ska nog ta en paus i helgen och ligga i fosterställning sovandes.

Lägger upp lite bilder från helgen sen,
Jaja back to work..

Bye


Hot hot hot!!

Jag smälter bort det är helt sjukt varmt.. jag kan inte klaga på utomhustemperaturen, den njuter jag av, men inomhus kan och tänker jag klaga på! Alla fönster står öppna men det hjälper ingenting.. hur mycket pengar skulle man inte betala för en AC nu? Mitt i värmeböljan så måste jag helt plötsligt packa eftersom min mamma ska låna min lägenhet i 3 veckor. Waxholm är ju såld och hennes nya lägenhet i Täby får hon inte förrän i Augusti..

Nu har jag jobbat ensam på jobbet i 2 dagar och det känns INTE bra.. Växelsystemet och datorn har börjat leva egna liv. I början trodde jag att det var jag som inte förstog nåt och att jag bara hade gjort allting fel.. alla tror ju såklart fortfarande att det är MITT fel för att jag inte förstår hur man gör, så jag har fått en och annan tillsägning om att telefonen inte fungerar att ringa till (???) Till slut ringde jag service på skiten och dem sa att allt såg helt galet ut och att jag inte hade haft något med saken att göra, men att det var ett avancerat problem som skulle ta tid att ordna.. någon skulle bara våga säga något om telefonen imorgon!

Sen vill jag bara säga grattis till sanela som gifter sig imorgon... sjukt, hon hann först av alla mina vänner. Tyvärr kan jag inte vara med eftersom allt sker i Bosnien. Men jag hoppas iallafall att hon får en toppendag!!

Nu vidare till packningen!

Bye


Back to work

Jag har haft en grym helg i solen, tänk  om alla helger kunde vara så bra? I fredags satt jag med mina goda vänner Adam och Sophie på medis och glassade i solen innan jag mötte Tarane för en soft kväll hos henne.. Lördagen spenderade jag på djurgården med picknick, sol och min älskade man för att sen bege mig iväg, återigen till Tarane för en förfest innan vi gav oss ut på stan. Och söndagen var bara ren skön dag med lunch på hardrock, sol, bad och grillning på kvällen.. Hade så sjukt liten lust att gå upp 7.00 för att gå till jobbet dagen efter!?
Var ju tvungen att vara på alerten också eftersom det var min första arbetsdag.. så nu är jag helt matt i huvudet.
Väldigt mycket information att ta in. Längtar tills jag kan det där som ett rinnande vatten. Alla nya jobb är ju ett stort frågetecken innan man kommer in i själva uppgifterna.

Vi håller på att kolla upp resor till Grekland i Augusti, väntar bara på att få
tummen upp av jobbet.. men det lät som att det inte skulle vara några problem.
Hoppas hoppas!!

Måste fortsätta se intresserad ut av krigsfilmen Niklas satt på..
Bye :)


RSS 2.0