hemskt hemskt hemskt!!

Förut har jag alltid spenderat min tv-tid framför 3an, 5an eller 6an.. men senaste månaden har jag nästan bara tittat på discoverys travel and living. Jag antar att det kom med åldern? Iallafall så har dem ett program där som handlar om skönhetstävlingar för barn. Det är verkligen ett avskyvärt program, och jag kan inte titta på skiten utan att bli riktigt upprörd. Det är liksom 4-10 åringar som sminkar sig och fixar håret och springer runt som barbiedockor på scen. Tror man allvarligt att man skickar ut rätt signaler till dem här barnen? I dagens avsnitt pratade dem med en 6åring som berättade att hon kände sig jättefin, men bara för att hon var sminkad. Sen visade dem en annan flicka som blev jätteupprörd för att hon inte vann och var söt nog. För att inte tala
om hur arga och ledsna föräldrarna (läs mammorna) blir när deras unge hamnar på andra eller tredje plats.

Fy.. alltså det är så sjukt hemskt.. jag kan tänka mig att pedofilernas galna sång så fort
programmet sänds!


Wohoo 24 år!

Gamla tanten! Det är jag idag.. 24 år gammal men inte en dag klokare än jag var vid 18års ålder. Jag har däremot fått allt annat man får med ålder, som gäddhäng, rynkor och fetma. Men men..

Idag har jag bara ägnat mig åt lägenheten, då det måste bli färdigt! Så det blir ingen fest imorgon, som det var tänkt. Snart ska jag äta god middag innan jag eventuellt drar iväg in till stan för lite vin!


trouble

Så ont i huvudet.. så mycket att tänka på, och inget är positivt!
Det blir iallafall ingen fest, för lägenheten är inte färdig och kommer inte bli färdig förrän flera flera dagar senare.
Så det blir ingen inflytt den här veckan som jag hade hoppats på och jag tänker inte ens hoppas på att det kommer ske veckan efter heller.

Jag önskar att det här vore det enda problemet.. men det är som med allt annat, det kommer i klungor..
well well..

Jag hoppas på det bästa och jag håller mig tillbaka i ett par veckor till..

Btw så är rubie på södermalm med oss nu och det är så himla bra för jag saknar ihjäl honom annars!!

God natt!


Nattfunderingar

Sitter nu här igen, nästan mitt i natten och skriver på en uppsats.. den ska vara inne på söndag så jag har egentligen gott om tid, förutom att den tar 4 dagar att skriva.. så egentligen ligger jag back ett par dagar med tanke på att jag jobbar hela helgen. Men det ska nog gå att ordna.. hela gymnasiet löste ju sig?

Nästa vecka är lägenheten färdig.. herregud, det ska bli SÅ KUL att se på resultatet. Jag var där idag och man kan knappt tro att det är samma lägenhet, och då är inte ens väggarna målade, nya golvet lagt eller spottarna i taket uppe. Ska bli så himla spännande!!! Ska fira stort med fest nästa lördag, det är ett som är säkert..

Måste skriva vidare på uppsatsen.. annars ligger jag illa till!

Bye!Redo!

Jag har en perfekt cv och ett genialiskt personligtbrev.. nu är jag redo att söka jobb och ta mig ifrån badet! Wohoo, mer taggad än någonsin!
Nu får vi se vart jag hamnar.. eller jag kanske rent av hamnar på någon utbildning någonstans i världen?
Jag är sjukt motiverad iallafall till förändring!!
Long time no see..

Så mycket att göra.. så lite tid. Jobbar på för fullt och varenda ledig tid går till lägenheten. Det går väl inte så snabbt som det var lovat, men nytt datum är den 25e mars.. och festen är den 27e så jag har två dagar på mig att piffa till lägenheten lite. Imorgon ska jag åka och köpa all dricka. Mekko köper taxfree från sitt jobb så mamma och jag åker och hämtar upp allt i Slussen. Det kommer bli grymt!!! (festen alltså)

Annars har jag fått en arbetsskada i axeln.. det gör satans ont och jag har riktigt svårt att göra vissa rörelser, så jag fick gå hem lite tidigare idag och imorgon har jag anpassat dagen efter min axel, så att det inte blir för ansträngande.

Sen har jag världens bästa pojkvän som ägnar all sin tid till att hjälpa till att renovera min lägenhet!! Han ska dit kl 8 imorgon och fixa med taket, för 2a gången den här veckan bara!

Nu ska jag laga lite mat innan alla bra program börjar för kvällen!

God natt!


Tralalala

Sitter här med en annan engelskauppsats och den var hundra gånger värre än den första om globalisering. Så självklart hittar jag hellre på andra saker att göra än att skriva den, som till exempel att uppdatera här!

Konserten i söndags var självklart grym, finns inget annat när man pratar om en Kent-konsert.. däremot kan jag tycka att de spelade lite för mycket hits. Man vill ju höra dem där mysiga låtarna som inte har spelats sönder på radion.. så tycker iallafall jag och alla självdestruktiva 15-åringar..

I fredags var jag på middag och stand-up på Ambassadeur med Linn.. komikerna var helt galna så jag måste bara rekommendera
en kille som gav mig magknip..
http://www.youtube.com/watch?v=FN9e17Kuf0o

Nu ska jag fortsätta skriva.. måste bli färdig ikväll..
Tur att man har google..

Bye!


RSS 2.0