Spänning

Nu händer det grejer i livet.. mycket positivt! Inget klart men heja heja!!!


Glas glas glas!!

Titta så fina glas jag har spanat in.. från zarahome och inte alls speciellt dyra! Kommer passa perfekt hemma! Speciellt karaffen.. måste ha den! Frågan är om jag ska beställa dem NU eller vänta?
sol i stockholm!

Min cykel är framme! Det är en sån lycka och frihet.. tar mig överallt på ett par minuter bara.. idag har jag besökt Tarane som flyttat till östermalm, vilket betyder att hon är 10 minuter ifrån mig, cykelvägen. Sjukt bra och skönt för spontana träffar!

Annars har jag jobbat i ett par timmar idag, tusen tack till Jenny som ville komma in och ta min morgon. Jag är så trött jämt, förstår inte hur jag ska bli pigg. Somnar ändå tidigt på kvällarna, men vaknar upp helt färdig på morgonen efter. Efter lunchen så är jag så trött så att jag nästan svimmar. Jag har ätit sjukt dålig mat på sista tiden så jag antar att spelar stor roll? Vi har varit i lägenheten till nästan 11-12 på kvällarna och fixat, har inte hunnit laga mat direkt. men nu ska det vara färdigt med sånt. Väntar bara på att min kyl ska lagas, sen är jag klar för att bo där på riktigt.. Längtar verkligen!

jaja, verkligen ett onödigt inlägg.. men hela min blogg är onödig.. vet inte ens varför jag har en kvar.

well.. god natt!


Doh!

Ni vet när man beställt massa kläder från internet så man bara längtar ihjäl sig tills avin slinker ner i brevlådan och man springer bort till hämtstället med skyhög förväntan, kommer hem sliter upp paketet och inspekterar allt och såklart provar med alla möjliga olika plagg/skor? well.. allt det där hände mig FÖRUTOM att jag kom hem helt tomhänt. Självklart har ICA-supermarket i Sabbatsberg tappat bort mitt paket..? HUR kan det hända när jag fått hem en avi? Sen frågade dem "Är du helt säker på att du inte hämtat ut paketet?" Hur skulle man ha kunnat glömma en sån sak?! jaja.. jag ska bli en sån jobbig jävel, som dem som kommer till cb som vill ha kompensation.. en feting kompensation. Hade köpt kläder för nästan 1000 spänn som bara är helt som bortblåst!

Jaja.. imorgon är en ny dag och alla dagar senaste veckan har varit sjuka på sitt eget lilla sätt.
Jag blir iallafall inte uttråkad!

All lycka till min älskling på sitt nya jobb imorgon!!

God natt!


RSS 2.0