Sol och påsk i stora lass!

Vilken fantastisk helg.. ledighet, sol och massa massa att göra!
Badet håller stängt i 4 dagar vilket betyder betald ledighet.. man blir sjukt tacksam och passar på att njuta till fullo.
Hur ofta får man vara ledig i 4 dagar i rad utan att gå back en massa pengar?

Igår åkte vi ut till waxholm och hälsade på mamma och rubie.. tog en promenad ner till hamnen åt lite glass och sen tog båten tillbaka in till stan. Senare på kvällen åkte vi ut till Hanna och Jonathan i Björkhagen där drinkarna flödade. Man hann knappt ta en klunk innan glaset var påfyllt!..

Idag har vi tagit en långpromenad ner till Norr mälarstrand och ätit lunch på mälarpaviljongen.. uteservering, god mat och en gassande sol i ansiktet, det kan knappast bli bättre än så.. Niklas åkte vidare på middag och snart ska vi mötas upp och gå på fest hos Robin på hans båt!

Kalas!! :)


Kommentarer
Postat av: Nikla

Underbaraste helgen någonsin. Tillsammans med dig!

2009-04-15 @ 01:02:49
Postat av: -------------------------

nej då, alltså de jag deppar är inte för själva jobbet skull eftersom de va en riktigt pissig arbetsmiljö där utanför själva lönen och trygghetens skull. Vi klarar oss i 2-3 månader sen går vi på knäna.

Så om inget jobb dyker upp så kommer vi få be om hjälp med att klara hyran och jaa sen kanske de blir att vi får sälja. OM det går så långt v.s men med tanke på vilka tider vi är i just nu så vågar vi inte se framåt för långt. De va mest de man deppa ihop för. Men jag lever på lyckan att K fick avgå... hahahahhaha



Vågar inte skriva ut mitt namn, vet aldrig vilka som läser, men du vet nog vem ja är ;)

ses i veckan? Du å Nickepicke kanske kan komma hit på en midda eller nått! =D

Finns på bärbart ;D

puss!

2009-06-21 @ 14:52:56
URL: http://you.know.who.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0