Aldrig mer flytt

Jag tänker aldrig mer flytta..fy vilket jobb det är! Jag har försökt adressändra i 4 veckor, men allt går bara snett..
Ingen post kommer fram.. inte ens brevet från adressändring som jag måste bekräfta. Iallafall så har jag ringt och dem ska kontakta postkontoret. Men det underliga är att min nya adress kommer fram när man söker på mitt namn, och det har redan börjat  ringa telefonförsäljare, så man undrar ju vad som pågår..

Jag har klarat av 9 dagars jobb men desto värre så känns det i kroppen.. jag är helt mör. Men det klingar fint i kassan och det är det allra viktigaste..

Nu ska jag laga mat innan mannen ramlar innanför dörren..

puss


Valet och kvalet

Har så himla svårt att bestämma mig!! Jag ska köpa gymkort.. först var jag helt övertygad om att jag ska köpa på Planet Fitness.. eftersom att det är väldigt nära hem, och jag känner till gymmet sen förut..
Men nu har jag börjat tänka efter lite, och det kanske inte alls är den optimala lösningen. Jag har funderat på Sats också.. där har jag en del kompisar som tränar, vilket är motiverande eftersom man kan få sällskap och det finns många anläggningar i stan. Jag har den närmaste bara 2 minuter härifrån. Men nu har även ett tredje alternativ dykt upp vilket är 24 hour fitness (eller nåt sånt).. fördelarna med det är att det är väldigt billigt, har öppet JÄMT, ligger nära jobbet och här (stureplan och vanadisplan) och att Therese ska köpa kort där.. Har velat länge nu och jag kommer nog inte kunna bestämma mig om inte någon bestämmer åt mig!!

För övrigt har jag fått riktigt riktigt hemska utslag i ansiktet. Det ser verkligen helt jättehemskt ut. Små små blåsor på hakan som kliar satan. Verkligen jättekul att gå runt med sånt i ansiktet när man jobbar med hudvård.. skrämmer bort alla kunder, vilket jag kan förstå, för jag hade verkligen inte velat bli behandlad av mig..

Nu börjar hollywood fruarna så vi hörs sen
Ciao!


Random blaj

Det har varit väldigt mycket strul på sista tiden.. Datorn jag köpte (som jag älskade) funkade inte alls bra. Tydligen var det fel på hela datormodellen, så den gick jättelångsamt och hackade hela tiden. Så vi fick snällt gå tillbaka och byta den. Så nu har jag en annan modell som jag inte alls gillar lika mycket. Skulle nog ha föredragit en macbook, men kände att jag hellre lägger dem pengarna på inredning just nu mitt i flytten. En macbook kan faktiskt vänta..

Nu har jag en inneboende här hemma. Namnet på denna är Rubie, han har tagit över mitt vardagsrum och det är jättemysigt att ha honom här.. ger mycket hemkänsla.Nu ska jag lägga mig.. jobbar 9 dagar i rad från och med imorgon.. dessutom är det bara tidiga morgonar.
Snark...

God natt puss


Kaching!

Sweet! Sitter just nu hemma i lägenheten. Köpte bärbar dator igår och idag har min älskling fixat trådlöst
internet åt mig. Dessutom har han fixat ditigal tv och telefonen också. Jag kan bara luta mig tillbaka och låta han göra allt jobb!!

Stort grattis till Ante och Erica som fått sin lägenhet såld och flyttar upp till storstan!

Nu ska jag äta godis och titta på tv i min nya jättefina soffa!

God natt!


Sjukhus och kaos


Är i Waxholm på en kortvisit.. ska hämta lite grejer här som jag har lämnat kvar och sen eventuellt även köra över Rub hem till mig, eftersom det ska bli hans nya hem! Soffan kom idag, och den är jättejättefin! Nu fattas bara lite smått som gardiner och lampor, men det får komma allt eftersom man hittar.

Häromdagen fick jag uppleva hur det känns att åka ambulans. Dock var jag sjuk så det var ingen trevlig upplevelse förutom att båren var väldigt bekväm.
Jag jobbade som vanligt på morgonen när jag helt plötsligt fick yrsel och huvudvärk, jag satte mig ner en stund och bara drack lite och sen fortsatte jag att jobba. Mitt i behandlingen så började hela kroppen att skaka helt hejdlöst samtidigt som benen började vika. Jag släppte av kunden och satte mig ner för att andas en stund när skakningarna bara eskalerade. Eftersom kroppen skakade så pass mycket så kunde jag inte gå, så jag fick ringa ner till receptionen och be om hjälp.. Madde kom och hon ringade ambulansen och sen åkte jag vidare mot St:Görans där Niklas och mamma mötte mig. Tydligen har jag en virusinfektion i kroppen, min kroppstemperatur gick från 37 till 39,5 på bara en halvtimme och det var det som orskade skakningarna. Hon sa att det kan bli så i kroppen när man utsätts för mycket stress och fysisk ansträngning (jag hade cyklat till jobbet)

Iallafall så mår jag bra nu.. dock ska jag hålla mig lugn så att virusskiten kan dö..

Therese var en riktig pärla som ordnade upp allt på jobbet åt mig, så att jag
fick ligga hemma och vila.. ♥

Ska fortsätta packa!
Bye!


Full rulle!

Nu går det galet snabbt här.. jag har flyttat in halvvägs in i lägenheten. Alla möbler utom soffan är på plats (den kommer imorgon) dock håller det på att tapetseras lite, så jag väljer att fortsätta sova hos Niklas tills allt är lite mer färdigt.
Än så länge så ser det helt perfekt ut! Jag har redan haft en tv-kväll med sushi och lite vänner. Fick just skjuts tillbaka till Söder och nu väntar en god natts sömn innan jag börjar mitt pass i repan imorgon.

Sweet!

Jag lovar en ordentlig inflyttningsfest när allt är klart!

God natt


Finally!

Nu händer det! På lördag ska vi sticka och handla möbler.. Jag får äntligen flytta in i min lägenhet.. Och det ska hända redan denna vecka!! Jag har kollat ut allt jag vill ha redan, och jag har en klar bild i huvudet på känslan i rummen. Det är en rätt stor lägenhet vilket kan vara jobbigt, eftersom att jag måste köpa mer möbler och möbler kostar?..

Men det spelar ingen roll.. jag ska köpa det viktigaste nu på lördag som säng, tv, soffa, matbord+stolar. Resten kan jag ta allt eftersom. Ska även köpa tapeter och tapetsera vissa väggar!

Ska bli så himla roligt!!!!

Självklart är det lite sorgligt att lämna Niklas hem.. jag har mer eller mindre bott här i ett år. Men nu kan han vara hos mig också, och det är inte direkt långt bort mellan lägenheterna. Det kan bara bli bra!

Nu ska jag iväg till jobbet! Har grymt bra pass idag.. 13-18
Inte direkt jobbigt!

Puss


F305

Det här är min nya pärla.. den är snygg, men rätt värdelös.Nu är höstschemat igång.. vilket betyder att jobbet börjar på riktigt nu.
Well.. pengar är alltid pengar..RSS 2.0