Done and Done!

Nu är lägenheten färdig! Det är bara att montera upp garderober och ordna med spotlightsen i taket. Det är så jäkla snyggt så man nästan storknar när man kommer in i lägenheten! Jag ska bara bo in mig ett tag sen ska ni få se vad jag menar! Min kamera är ju såklart nerpackad bland massa kartonger så det är dåligt med bilder för tillfället. Jag är så sjukt nöjd och glad.. det tog trots allt 12 veckor, alltså 3 månader!! Bästa beslutet någonsin att byta ut hantverkaren.. annars hade det nog kunna pågå i 3 månader till.
Äntligen kan jag trycka av pause-knappen och fortsätta leva mitt liv!

Det här är också sista veckan jag kan kalla Niklas för min jobbarkompis! På fredag lämnar han badet för ett nytt jobb och jag är så sjukt nöjd för hans skull att han slipper helvetet! Nu är det bara jag kvar..

Puss på er kära vänner!


Vila I Frid

Mellan lördagen och söndagen hände något så fruktansvärt. Min morfar gick bort. Han har varit sjuk länge, så jag antar att han får vila nu. Men jag har aldrig gått igenom ett dödsfall förut så hela den grejen kom som en chock. Visste inte hur jag skulle va, hur jag får reagera, vad jag ska göra? Jag har hela familjen på andra sidan jordklotet och jag har ingen möjlighet överhuvudtaget att ta mig dit med askmolnet över oss.. Men som alla har sagt till mig, det är livets gång.. jag ska vara glad att han blev så pass gammal som han blev och att han har fått uppleva 4 barn och hur många barnbarn som helst. Men stackars stackars mormor.. hur ska man leva vidare efter så många år tillsammans?

Nu har jag iallafall avslutat min engelskakurs.. väntar på slutbetyget och jag hoppas på ett mvg. Trots att mina två sista uppsatser var någorlunda tveksamma (har inte fått betyg på dem än) så har jag iallfall satt mvg på allt annat.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sätta igång med min shoppingdag.. Jag kallar det tröstshopping, för då får man handla mycket mer..

Ta hand om er!


Moving forward!

Efter allt jobbigt i lördags så är jag nu på fötter igen! Imorgon börjar min nya hantverkare! Han är billigare än den förra och proffsigare.. dessutom har jag många goda referenser ifrån hans förra kunder som också är mina vänner/bekanta.. så jag ser ljust på det här. Han sa också att han blir färdig inom en vecka.. men man vet ju hur hantverkare är så jag tar det med en nypa salt och satsar mentalt på 10 eller till och med 14 dagar.. Det är iallafall 4-5 veckor snabbare än den gamla, förmodligen...

Men ett råd gott folk.. lita aldrig på människor! Jag lär mig det mer och mer för varje dag.
Jag har alltid varit godtrogen och tror aldrig att folk är ute efter att göra fel, men det stämmer inte..
många är idioter och har man otur kan man sitta riktigt i klistret.

Nu ska jag sova.. har jobbat i lägenheten hela dagen..

God natt


Död

Jag har haft en jobbig tid senaste veckorna. Det är därför jag inte har skrivit. Har haft hur mycket strul som helst
med min hantverkare som inte gör sitt jobb. Jag har fortfarande inte fått flytta in i lägenheten och jag är alltså inne på vecka 10. Det är helt absurt för en 36kvm lägenhet som inte ens ska totalrenoveras. Jag har iallafall tagit tag i problemet nu och sparkat honom. Såklart kommer inget sånt okomplicerat men jag gjorde det enda rätta. Nu kanske jag kan få sova gott inatt, för jag har sovit oroligt i snart 5 veckor. Och jag har fantastiska vänner och pojkvän som hjälper och stöttar mig! TACK! Nu ska jag bara koncentrera mig på att få lägenheten färdig så att jag kan bli normal och glad igen..

Känns bra!! känns jättebra!!


RSS 2.0