Orka Valborg?

Det känns som att man inte ska fira valbord om man bor i sthlm.. och jag håller med.. för det är faktiskt helt värdelöst här. Så jag tog en tripp till Uppsala och firade valbord i 2 timmar där. 13.55 kom jag på tanken och 14.10 satt jag på tåget.. spontanitet är great!
Men är nu hemma igen.. lägenhetsjobbet tar så jävla lång tid..
Och dessutom jobbar jag imorgon, fast inte som hudterapeut, utan som
receptionist.. skitkul!

Usch, jag behöver en solsemester..
Någon som kommer med?

Update: jag ska iof på fest iaf...
blir hämtad om 20 min..
Gah..


Exile on mainstream

Okej jag är tillbaka för en kort kort stund. Det är bara för att jag hittade låten som jag har letat efter sen i januari!
Låttiteln har stått som utkast på min mobil sedan dess, och jag har gjort desperata försök till att hitta den, utan resultat.. förrän idag...

Lyssna och njut kära medmänniskor.. jag kan ej sitta still till den..

Tack på förhand!

http://www.youtube.com/watch?v=eMdldFVWJ7M

Paus

Jag tar en paus ifrån min blogg ett tag nu. Det enda som jag tänker nu är flytten och jag tror knappast att folk orkar bry sig om den, så jag håller det tyst för mig själv..

Hörs om ett par dagar...!

Liv till salu

På blocket kan man numera hitta mitt liv. Jag har lagt upp alla soffor, tv, bord, stolar, bokhyllor och garderober för ett riktigt förnedrande pris, eftersom jag säljer allt jag har + massa minnen.. Men hey, jag måste ju?

Annars går det framåt med flytten, vi ska ha massa mäklare här i ett par dagar för att lägga fram en visningstid. Så snart är jag boende i stan. Fast det vore nice om man hade kvar den här lägenheten över sommaren, och det kanske vi får!

I helgen är jag ledig och ikväll ska jag ut.. tror jag..

Jaja.. puss hej

-----------------

Kollade just ut genom fönstret och såg den stad som alltid har varit mitt hem. Fick faktiskt en ganska sorglig känsla i magen. Ska helt plötsligt lämna allt det här. Missförstå mig inte.. jag är skitnöjd över min nya lägenhet mitt inne i stan och jag ser fram emot att flytta, men det ligger ändå en ganska stor sorg över hela grejen också.
Jag har bott här i hela mitt liv, kan varenda vrå och stig på hela ön.
Till skillnad från dem andra som flyttar härifrån så har dem faktiskt sina föräldrar kvar här. Mina sticker från landet och allt som har med waxholm att göra kommer att raderas. Utom såklart en del av mina kompisar som bor kvar (trots att majoriteten bor i stan nu)..
Men well.. kommer nog flytta tillbaka dit när jag ska gifta mig.
Ganska skön och lugn atmosfär.
Mina barn ska få växa upp här.. här är man trygg!


FLYTT!

Nu är en lägenhet köpt! Idungatan 5 är nu min framtida adress. Förstår ni vad nice? 5 minuter till Odenplan och 20 minuter gångavstånd till jobbet.. bye bye SL-kort, welcome new body!... (kanske)
Nu ska pärlan i Waxholm säljas och även alla möbler.. Nån som gillar något i det här huset, så feel free att komma förbi och plocka!
Måste tänka ut lite färgteman och möbler.. det måste bli en fräsch lägenhet!
Gahh.. förstår ni vad roligt!!!

Nu ska jag ta masssa pics och lägga upp dem på blocket..

Btw.. inflyttning 23 maj..
eller vi får nycklarna då!

PUSS!!


Misslyckat försök

Nu har jag varit alldeles för okvinnlig för länge, så jag tog fram syran och min rtm-mask.. och har nu gjort en ansiktsbehandling på mig.. men nu hettar det satan i ansiktet och jag är röd som en tomat? Jag har aldrig haft en reaktion på syran förut.. varför nu?.. aja.. det lägger sig, men jag känner mig ren och fräsch iallafall!

Idag har jag jobbat... hade två behandlingar på 6 timmar.. så det har varit mycket mycket dötid.. men jag får ju pengar iallafall! Efter jobbet blev jag hämtad och vi åkte och kollade på 3 lägenheter.. Linnea följde också med, så det var bra! Vi hittade en riktigt fin lägenhet.. men jag har gett upp allting.. det blir aldrig som jag har tänkt mig iallafall..

Imorgon väntar en strålande dag med Therese och även Mia..
Det ska shoppas produkter och gå långa promenader med Cesar..
Säkert lite god mat på det!
Great

PUSS


save me

.... från min kropp! satan vad ont jag har i axlar, nacke och rygg.. det gör ont att bara sitta upp..
Men jag lever i lyx och får ju 1 behandling varje månad.. och jag har ännu inte varit på någon vilket betyder att jag har 3 behandlingar att ta igen.. så 1,5 timmes massage, here i come? Näe.. 1 timme massage och lite hot stone kanske?.. Imorgon jobbar jag från 9-16 men har bara en behandling inbokad.. Nån som vill fika på centralbadet?.. anyone?...

Nu ska jag kolla på parlamentet på Johan Glans och skratta ihjäl mig samtidigt som jag gör hårbottenmassage på mig själv.. jag har upptäckt att det faktiskt är ruskigt skönt..

PUSS bye

Products och nostalgi

Puh, idag har jag äntligen förbrukat min provision på skolan.. jag har nog tänkt på det varje dag sen skolan tog slut, men har inte haft modet att göra det. Men jag fick iaf med mig pur cleansing gel. soothing toner och RTM-masken (hudisar, ni vet vad det är, resten behöver inte veta, hah )
Iaf, jag träffade F och A.. de var glada över att träffa mig, fick till och med en kram!.. men det var skönt att
vara tillbaka där. Det känns tryggt och ibland sneglade man runt för att titta
om några av oss var där.. kändes precis som förr.. Längtar nog tillbaka lite..
Gör inte ni det ida, tess, jenny, mia?
Man var så satans trygg där på något sätt. Var det något man inte förstog så hämtade man A så fixade
hon det åt en. Man hade 2-3 behandlingar på 7 timmar och man blev stressad..
Förstår ni hur bra vi hade det? Egentligen?

Jag kan bara prata för hur jag och Jenny har det.. men i helgen till exempel så är vi fullbokade från morgon till kväll.. På 8 timmar så har vi verkligen 8 kunder. Det är sjukt hur annorlunda allt blir när man kommer ut i verkligheten. Aja, blev lite nostalgisk där ett tag.. men jag tror att jag aldrig kommer glömma IBS-tiden.
Jag hade mycket roligare än jag trott!!

PUSS

Niiiice

Igår jobbade jag från 15-20.40 men hade 2 kunder.. varav en på 50 minuter och den andra på 10 minuter.. sen satt jag bara där och tjänade pengar utan att behöva röra en fena. Det, mina vänner, är lyx!
Efter denna ansträngande dag på jobbet så begav jag mig bort till KTH för att njuta av lite Stand up med Helene Linnea, Harald och Haralds kompisar.. Vi skrattade ihjäl oss, drack vin och hade det jävligt nice.. en perfekt onsdagskväll (om man inte firar den på Sturecompagniet och Nrj at the club) Sen kom Helene hem till mig och spenderade natten här, men denna gång så höll hon faktiskt tyst, så jag fick en ganska god natts sömn!

Nu har jag precis skjutsat hem henne, och bytt bildäcken till vår. Och ska snart bege mig mot stan för att möta Sanela. Ska köpa lite skor och har även ett presentkort på HM som jag tänkte utnyttja..

Våren är underbar.. man får så mycket energi!!

SOLPUSS!


Dessutom fick jag just 1200 av ericson som utbetalning för mina aktier..
Hah.. livet är ganska okej!

Btw

Btw så har jag fått låna Robins Ipod.. så nu kan jag lyssna på musik på bussen igen, slippa prata i telefon och få hjärntumör. Det tackar jag för..

Imorgon ska jag träffa Helene! Det ska bli kul för jag ska få en present!... från självaste USA!

Nu ska jag sitta och bygga upp mitt självförtroende på social me igen.. har inte varit inloggad på 10 minuter nu.. abstinens!

PUSS

Lagom irriterande

Kul att ha en som sätter sig emot alla lägenheter vi hittar. Pärlan på Odenplan blev såld idag för 3,2 mille.. men inte till oss. KUL.. så jag funderar på att lägga ner verksamheten och fortsätta mitt liv här i cp-waxholm. I min ensamhet eftersom alla bor inne i stan. Men hey, en enstöring har väl aldrig mått dåligt?

Imorgon ska jag köpa 3 par skor och sen ska jag jobba..
Asskönt..

PUSS

OTUR!.. men tur!

OTUR att dollarn ligger så lågt för min del. Jag går miste om ganska mkt pengar på grund av det..
Förutom att....
Det är ungefär 1000:- billigare att laga min ipod DÄR!.. så den ska skickas iväg snarast hem till min papi
och han får föra ärendet vidare!

HAPPY HAPPY HAPPY!!

4 timmar och 8 lägenheter senare...

Man blir helt trött av att springa runt på stan (med bil) och kolla om det finns nån chans för inflytt! Vi kollade däremot inte på alla lägenheter, för efter upplandsgatan så kände jag att ingen skulle vara lika bra, och det var mest slöseri med tid.. så jag har hittat drömlägenheten, nu gäller det bara att buda så att vi får den! Jag hoppas ihjäl mig, men vet att jag inte borde eftersom den kommer vara satans populär och då kommer priset skjuta i höjden.
Men i mitt hjärta är den iaf min! Mitt på odenplan.. helt great!


random blaj

Idag skulle jag ha jobbat.. men vaknade upp med den värsta huvudvärken i världshistorien, men jag  kan ju inte sjukanmäla mig när chefen är bortrest och receptionen öppnar sent.. så jag fick ta mitt feta arsle ur sängen och ta mig till jobbet iaf. Det var absolut ingen rolig historia, men på plats ringde vi Jenny som kom och tog mitt pass från 12. Vilken pingla hon är! Så nu sitter jag här och ska vila ihjäl mig, för imorgon väntar massa lägenheter på att få tittas av mig. Rättare sagt 11 stycken. Spännande huh? Den mest intressanta ligger på Upplandsgatan, precis vid Odenplan.. TÄNK OM JAG FÅR BO DÄR!!!!  (observera att jag har stora bokstäver, fet text, massa utropstecken och understruken linje för att poängtera hur mkt jag vill bo där) Hoppas att det inte kommer några bud förutom vårt..

Jag har kak-och-bakverks-abstinens..
jag har aldrig varit så sugen på en sockerkaka som jag är idag.
Hallå, sockerkaka liksom?

Nej, nu ska jag sova upp huvudet..

PUSS


Social me

Ett litet tips till alla ensamma människor där ute som söker lite bekräftelse och vill ha ökat självförtroende.
Bli medlemmar på Facebook och lägg till applicationen "Social me" så kan jag garantera er ett bättre välmående!
Eftersom att hela grejen går ut på att ge komplimanger till folk. Under loppet av 5 sekunder får jag ungefär 4 komplimanger. Så jag är redo att skriva på mitt modellkontrakt och bli det nya ansiktet utåt för Armani nu.
Jag tackar för mig.

Puss

Cash money

Idag fick jag min deklaration, vilket betyder att jag är massa tusen rikare. Det tackar jag för!
Ska lägga undan dem i min resekassa... det kommer nog bli en nice sommar för mig!
PUSS


27 dresses

Kom just hem från bion. Satan vad bra 27 dresses är.. jag är inte så jätteförtjust i såna förutsägbara filmer, men den här får massa tummar upp (Alla 2!) Man skrattade och man grät.
Varför finns inte filmkärlek på riktigt? Det är alltid så komplicerat i verkligheten, men på film är det så sjukt enkelt och man lever lyckliga i alla sina dagar. Det är falsk marknadsföring.. folk (jag) tror inte att det är rätt förrän det är som på filmerna! Klart att man aldrig blir nöjd..

Så här ska det vara:

http://lynmusings.wordpress.com/2008/03/07/you-tell-me-that-you-love-me/


SOOOL!

Så fort man får vårkänslor och pirr i hela kroppen så börjar det snöa dagen efter.. alltså lägg av! Hur mkt ska man behöva orka frysa?! Jag är blek som ett troll nu.. har aldrig varit så här blek..

Så här brun var jag för ett exakt ett år sen..? Vad händer? Försvann allt melanin?

  

Visning nr 2

Efter massa samtal om vägbeskrivningar så hittade vi finally lägenheten som vi skulle titta på idag. Och helt random så låg den på samma gata som Thereses hem.. sick, vilken liten värld.. om vi köper lägenheten så kan hon ju fetglömma att hon ska flytta till Lidingö i Maj...
Anyway, lägenheten var jättefin, toppfräsch och helt nyrenoverad. Den enda nackdelen är att vardagsrummet är väldigt mörk.. men det är ett väldigt bra pris på lägenheten så man kan ju börja buda och sätta stopp när man tycker att den går upp över sitt värde. Well, det kommer fler chanser för flytt?

Nej ska sova.. ska faktiskt jobba imorgon

Puss

Tack!

Det här inlägget tillägnar jag en speciell person som tycker att det är passande att höra av sig till mig i syfte att utnyttja mig. Det är alltid någon av mina tjänster som behövs när det rings, aldrig mitt sällskap eller för att höra hur jag mår och vad som har hänt. Utan alltid "men, kan du göra så här då...?"..
Och denna person ska vara en av mina bra vänner.. well, inte längre. Jag är ingen rullande bankomat som alltid är redo att låta henne spara pengar. Så, nu får det vara nog.

Nu ska jag åka och se en lägenhet i Kristineberg. Och efter det ska jag träffa folk som vill träffa mig, för att träffa mig. Inte för att alla andra var upptagna, eller för att mina förmåner behövs just den dagen.

Puss

skalpellmassakern del 2

Idag gick jag till jobbet med nya tag.. hade haft en bra natt och livet kändes bra. Well.. på väl på plats får jag veta att tjejen jag råka skära, har ringt till min chef.. vad hon har sagt vet jag inte än. men det tar så fruktansvärt mycket på mitt psyke. Alltså, jag skar ju inte henne med mening, och det var absolut inte ett stort sår. Tänk om man blir kickad? Alltså.. på riktigt? Aja.. kräk på er alla..

god natt

Skalpellmassakern

Det har varit ett riktigt blodbad på jobbet idag.. tack vare, ingen mindre än moi..
Helt random satt jag och gjorde en fotvård på en jättetrevlig blivande brud när jag slant med skalpellen och skar lite på hennes tå.. absolut inget stort sår (och det brukar hända med jämna mellanrum att man kan skära kunden) men det blödde apa. Jag satte på kompresser medan jag fortsatte behandlingen men såg snabbt att kompressen var nerblodad. Jag rusade ut och hämtade plåster och savetter (specialgjorda för just sår) och blödningen stannade upp.. trodde jag.. Well, efter 5 minuter knackade tjejen på dörren och visade att det hade blödit igenom plåstret och hade dessutom ett spår av blod efter sig.. Kul att hela min avdelning fick springa och hämta plåster, torka blod, hämta tofflor och fixa med såret..
Jag kommer nog få höra det här länge på jobbet..

Well.. jag gick upp 6.30 idag så jag ska dö nu

Farväl

I'm lovin it

Ska bara säga att jag älskar mitt jobb.. Trots att jag är helt slut efter en dag så älskar jag ändå mitt jobb. Älskar mina jobbarkompisar, miljön, kunderna och alla behandlingar..

Tack och adjö!

Liten besvikelse

Var som sagt och kollade på lägenheten idag.. den var jättefin, men väldigt väldigt liten.. Dessutom hade det ena sovrummet inget fönster.. så känslan av att vara instängd var ganska stor. Så vi valde att söka vidare någon annanstans.. Jag har en del förslag som jag ska köra med överhuvudet, aka mamma.. som att vi borde kunna köpa en tvåa till dem i Täby och en etta till mig i stan. Det funkar faktiskt jättebra? Håller ni inte med?
Den ekonomin har vi.. men om jag känner henne rätt så kommer det ej bli så..

Armin, övertala pappa??

Nu ska jag sova.. ska jobba i massa dagar i sträck, och tydligen är det fullbokat hela helgen..
Skit.. kan inte folk gå ut i solen istället...

PUSs

Nytt läge?

Det planeras flytt i den här familjen. Planen är att lämna Waxholm och komma närmare stan. Min dröm är att hamna runt Fridhemsplan eller Odenplan, men det är ganska dyrt, om man inte hittar lägenheter som är värsta kapen.. vilket jag gjort! Idag klockan 15.30 ska vi på en privatvisning av en lägenhet som ligger mitt på sveavägen.. Förstår ni, Sveavägen? Den är nyrenoverad och toppfräsch.. Jag har inga förhoppningar eftersom den är rätt dyr redan som den är.. men jag hoppas ihjäl mig!

PUSS

Rene Furturer

Well, dagen har spenderats med min nya kärlek Theo.. Vi har vandrat i parken och pussats och kramats hela dagen. Längtar efter honom redan nu, trots att vi skildes åt för ett par timmar sen.. Efter min kärleksupplevelse så åkte jag till Dermarome där en Rene Furturer- kurs ägde rum. Det är ett märke som inriktar sig på hårbotten.. vilket faktiskt också är huden, så det är ganska passande för oss hudisar? Men de verkar ha en hel del bra produkter och jag ska nog köpa 5-6 produkter för bland annat ökad hårväxt.
Jag har fått för mig att mitt hår ser ut som bomull.. inte riktigt hår, som alla andra har..
Ska satsa hårt på att få lite längre hår och dessutom lite tjockare..

Imorgon är jag ledig hela dagen.. men har inga planer what so ever!
Det händer aldrig.

Ska nätshoppa lite nu.. 

Btw, köpte en ny väska idag.. jättefin!
Skulle ha lagt upp en bild om det gick, men den här datorn förtjänar spö..

PUSS

Stackars min nyopererade vän! Han är min till imorgon!

DSC00144.JPG
Stackars min nyopererade vän! Han är min till imorgon!

Nya rutiner

I söndags började mina nya rutiner, mitt nya liv... Jag ska träna två dagar i veckan, gå långa promenader utöver det, äta relativt nyttigt och ta hand om mig själv mer. Jag tänker däremot inte sluta leva, för jag tänker unna mig chips, godis, hamburgare och allt sånt för jag är inte överviktig, jag vill bara trimma till mig lite grann.. bränna bort allt det onödiga! Men jag vet att jag har sagt det förr, men den här gången är jag seriös hela vägen. Jag simmade till exempel igår och gick en ganska lång promenad efter det (från centralbadet till tekniska), idag har jag tränat på gymmet och gått en bit på stan. Imorgon och på torsdag är jag hundvakt åt Theo och ska då gå långa promenader med honom. Vädret är ju på min sida.. kanske var det som fick mig att bestämma mig att sätta igång på riktigt nu?
Well.. anyway så känns det skitbra.

Wish me luck!

RSS 2.0