Seg seg seg

Skolan är seg seg seg.. vi har haft salong i två dagar och imorgon står epilering på schemat. Therese J är lätt skadad och kallar mig för tomatoehead hela dagarna, helt undan grund (jag lovar att jag inte gjort något?haha..) Jaja, jag har massa smeknamn bakom ryggen på henne, moahah..

Imorgon ska jag Therese S och Jenny köra en sneaky sneak och åka till till privatskolan för att kolla in läget där. Se lite hur det går till på den skolan och jämföra med våran. Hoppas att dem har det mycket värre, så att vi slipper ångra vårat skolval..

Jag har ont i ryggen, imorgon ska jag kräva en massage!

God natt kära medmänniskor


Perfekt kväll

Igår skulle vi fira att IA var över, så thomas bjöd oss på en supergod trerätters med vin och champagne på "bimbadger" på söder. efter det gick vi ut med cesar (iklädd chanelscarf) och efter det gick vi upp till thomas och gjorde vi oss iordning och började dricka pärondrinkar...
Planen var egentligen utgång, men det slutade med att vi bestämde oss för att vi inte ville avsluta kvällen på ett dansgolv, utan fortsätta umgås..


   


   


Dessutom har jag världens bästa pojkvän..
Det knackade just på dörren och där stog en man med blommor från honom till mig
TACK G.. Du är bäst!!


image102

Första IA-provet borta!


Nu är första IA-provet borta!! Fatta vilken lättnad att släppa skiten från hjärtat NU!
Imorgon ska detta firas med FEST!

Tjo och tjim!

Panikplugg

Imorgon skriver vi det första IA-provet och ju mer jag pluggar desto mer inser jag hur lite jag kan och desto mer panik får jag. Så jag lägger ner pluggandet så får det gå som det går.

Hur kan man vara så dum och ta det där IA-provet frivilligt? What was I thinking?
4000 kronor fattigare utan någon nytta!

So LONG!


Radix

Radix är det bästa som finns ibland

Finally

ÄNTLIGEN har jag skrivit klart slutarbetet. det blev ungefär 5300 ord. Nu ska man bara skriva ett kemiarbete, men det börjar jag med efter det första IA-provet, som f.ö är på torsdag? Kanske ska börja plugga på det lite mer seriöst..

I övrigt leker livet och på fredag drar vi till Argentina ännu en gång.. efterlängtat.

Om 2 timmar börjar parlamentet med Johan Glans - Sveriges bästa komiker (om inte världens enligt mig) och Anna kommer hit med godis.. perfekt perfekt perfekt!!

PUSS HEJ

a touch of love

Idag har jag och Jocke berg connectat på en djup nivå! Han passerade mig när han var på väg ut från Åhlens och våra jackärmar möttes. Det var en fin stund..

Ett litet musiktips:
Köp James Blunt nya album: All the lost souls
Underbara låtar som får en att fälla en tår..

image95



Tack och HEJ!


Challe

Idag blev det ingen vanlig skoldag för mig, mia och therese.. vi åkte ut till saltsjöbaden för att spendera dagen hos min favorit Charles! Vi fick bevittna två operationer.. ett facelift och ett bröstlyft. Jag som var helt inställd på att göra ett bröstlyft om några år när alla barn har poppats ut. Men NEJ, jag har ångrat mig.
Jag såg hur han slet och höll på.. tanken på bara det får mig att kräkas.
 
Dessutom såg det ut som små majsbitar i hela bröstet, så mina majsburkar får stå kvar i skafferiet tills jag har kommit över detta. Sen så såg man ut som en pizza under huden, tomatsås med massa ost på. Så pizzan lämnar jag också undan ett tag.. Jag undrar också hur man kan tänka på mat när man såg det men allt var mias påhitt..

Imorgon ska jag se KENT på åhlens city.. can't wait.. nörd som jag är

God natt alla majs och pizzaälskande!


image94

Trött!!

Igår var det äntligen dags för fest, så jag packade min väska och begav mig bort till Radar ute i Vällingbys mörka skog. Sedan tog vi vår 8 vagnar långa limo till White room där kvällen fortsatte med champagne och drinkar.. Dessutom blev det en del dans och nu har jag ont i benet.

Kom just hem från MAX där vi åt oss tjocka på hamburgare, pommes och äppelpaj.

Det sista jag vill göra nu är att plugga men jag MÅSTE.. imorgon väntar faradicprov. Hatar ihjäl mig. Har bestämt mig för att skriva klart slutarbetet i veckan så att jag bara kan lägga det bakom mig. Slutar 16 varje dag den här veckan, så kan jag lika gärna passa på.

Jag har lovat att uppdata bloggen oftare så nu ska jag hålla det och skriva iaf varannan dag! Blir du nöjd då A.J? :)

PUSS HEJ


KENT!


Jag har nya kentalbumet!!!! Efter många års längtan.. Kan bara tacka min älskade G för det!
Den 16 november står jag längst fram och stittar på JB. Längtar ihjäl mig. Dagen efter bär det av mot Uppsala för att se Johan Glans och sen ha en helkväll ute med randomfolk.. ska också bli intressant.

image93


Snart ska jag förhoppningsvis iväg för att träffa tarrbarr, måste bara siesta först

PUSS

IA?

I fredags tog jag beslutet att inte gå upp i IA.. jätteotippat att det kommer från mig eftersom jag varit sjukt intresserad av det sen redan innan skolan började. Men nu har jag varken ork eller tid att gå upp i det. Och mitt beslut känns rätt med tanke att folk ändå inte vet vad det är?
(IA=Internationell examen, för de som inte vet)

Anyway.. ännu en helg förbi. Har spenderat den ett par timmar med Kockbock och sen med mr G. En riktigt trötthelg har det varit, men det är ju höst?

Jag har inget vettigt att skriva så jag skriver inte mer än så här.
Bye!

En ljusare framtid


Jag har haft skolpress och skolångest i ett par dagar nu.. men efter min dag på stan med Tarrbarr så känns allt sjukt mycket bättre. Vi har diskuterat vårt framtida företag som vi ska öppna om ca 5 år.. kul att dela och förverkliga sin dröm med en av sina bästa kompisar. Kan inte slå fel med oss som chefer! Speciellt inte eftersom vi är så normala på den där bilden..?

image92

Annars har vi haft epilering i skolan idag. Jag var utan kund eftersom hon beslöt sig för att inte dyka upp, så jag (och kanske ida också) stressade upp mig helt i onödan. Jag stack lite tidigare från skolan och fick höra sen att läraren hade hackat som fan på oss och gett massa skit. Känns absolut jättemotiverande att gå tillbaka till en epileringslektion som man från början redan hatade.. men som det ser ut nu ska vi ta upp detta imorgon.

Nu är jag sjukt peppad!

Tack och Bye

RSS 2.0