Bilder på lägenheten

Jag har just haft en hur mysig kväll som helst med mina gamla vänner från täby. Vi har druckit, snackat skit och umgåtts. Alla 10 gick vidare ut, jag valde att stanna hemma och ladda inför imorgon! Kvällen imorgon kommer börja med förmingel och drink hos mig, sen drar vi vidare till en restaurang som heter Smak, innan vi avslutar året med drinkbord på Solidaritet.. Kommer bli en grym kväll!


Eftersom att jag måste ge upp lägenheten om två veckor, så tänkte jag att det kunde passa sig att lägga upp lite bilder på den, lite som ett fint minne av min första lägenhet..Gott nytt år kära vänner!


Insomnia

Nu har jag hamnat i min jobbiga insomniaperiod igen, den är som vanligt på samma sätt som alltid. Jag ÄR trött men kan inte sova. Så jag har flyttat ut kuddarna och täcket ut till vardagsrummet för då kan jag somna in till teven.. (har ingen tv i sovrummet)..

Imorgon är det julfest på jobbet, som vanligt är det ganska intressant. Som Niklas sa häromdagen "Baksmällan från förra sommarfesten har hittills hållt i sig i 1,5 år". Mysig kille det där..
Men det ska iallafall bli jättemysigt att träffa Jenny! Henne ser man lite snabbt på jobbet 2 timmar i månaden om man har tur.. så henne ska jag sätta mig ner och verkligen prata med. Kanske planera Kos 2010? hahaha

Jag har dessutom tagit ledigt ifrån lägenhetsletandet. Jag sätter igång igen efter nyår, då marknaden tagit fart igen.. jag tar mitt pick och pack och flyttar allt till Shurgard.

Nu ska jag på riktigt lägga mig för att försöka sova..
Jobbar hela dagen..

God nattt

bla bla bla

Nu känner man verkligen att julen är nära.. har just slagit in en av Niklas julklappar med världens finaste inslagningspapper!

Annars har jag jobbat idag i ett par timmar och sen har jag också invigt mitt gymkort på SATS.
Det blev ingen superträning men jag måste ju börja lugnt eftersom jag är en otränad degklump.. och jag tänkte köra 2-3gånger i veckan nu tills jag dör. Jag och Erica har peppat varandra till det här, och jag tänker absolut inte betala massa hundralappar i onödan. så det så..

Imorgon ska bli en intressant dag.. jag ska bland annat klippa mig och sen ska jag även till skolan och få veta mitt slutresultat i matten. Jag har inga som helst förväntningar för jag vet att jag gjorde dåligt ifrån mig på matteprovet igår. Men det kommer fler chanser att skriva provet.. rättare sagt 12 chanser till fram till 2011..
Någon gång måste jag ju klara det? (det är olika prov varje gång)

God natt, gott folk!Jul och sånt

Har precis haft mina jobbarkompisar här på en liten mysig lucia/julfika. Dock är det så himla mycket kakor och bakelser kvar så jag vet inte riktigt hur det här ska gå. Jag tänkte ju gå in någon form nyttighetsperiod. Sista veckan har bara bestått av skitmat och jag antar att denna vecka får vara likadan. Jag har bra tur som inte går upp i vikt så lätt..
Den här veckan drar träningen igång på riktigt.. jag var och hämtade ut mitt träningskort för bara några dagar sen.

Jag har haft min lediga helg också.. älskar lediga helger. Folk som har varenda helg ledig lever i lyx.
Hela helgen har gått i julens tecken. Julmingel både idag och igår. Och jag har dessutom
beställt lite julklappar som borde ramla innanför dörren om några dagar.

Det enda jag önskar mig i julklapp är ett hem!! jag vill ha någonstans att bo
efter 15januari.

Nu ska jag fortsätta plugga tills paradise hotel börjar!!

God natt!Orkaaaaaaaaaaaaaaaaa


Orka att jag har hittat en superfin lägenhet som har allt jag söker: bra planlösning, snyggt renoverad, perfekt läge, inflyttning 15e januari, bra avgift och bra pris.. och orka att jag nästan hade vunnit tills det dök upp 2 HELT NYA budgivare och förstörde ALLT!

HATAR HATAR HATAR HATAR FOLK!!


Hemlös

Från och med 15 januari så är jag hemlös. Jag har nämligen sålt min lägenhet.. det kom rätt oväntat men jag
kände att det skulle bli till det bästa. Planen är just nu att köpa en lite mindre lägenhet på ungefär 35-45kvm inne i stan. Jag har redan varit på ett par visningar men har ännu inte lagt något bud. Men jag krigar på.. det kan till och med vara ganska kul att gå på visningar. Jag kollar mest runt Östermalm, det är så lagom centralt att bo där!
Dessutom finns det jättemånga lägenheter där ute nu som ska säljas.. men allt kan ändras.

Efter den 15e så får jag såklart flytta tillbaka till mamma ett tag, tills jag hittar någon lägenhet. Värre blir det för alla möbler som får bo på shurgard. Fast jag kanske till och med hinner köpa en lägenhet och få tillträdet lagom tills jag blir tvungen att släppa min lägenhet?

Måste verkligen fortsätta plugga.. inne på min 5e timme nu.

God natt!


RSS 2.0