Roma

Rom var grymt.. helt grymt! Det får en att fatta att Stockholm är en ganska ynklig liten stad.. Deras byggnader fick en att tappa andan och det var liv och rörelse hela dygnet oavsett tid.. Man kunde kliva in på en restaurang vid 23 och få sig en trerättersmiddag utan problem.. I stockholm kan man knappat få sig en bit mat efter 21..
Vi har promenerat hela dagarna och bara upplevt staden. Jag tror vi gick nästan 4 mil på samma dag!

Vi hade det iallafall jättebra, men som med allting så är det ganska skönt att komma hem också. Jag hade nog inte räknat med högsommarvärme i stockholm bara, så igårkväll gjorde vi iordning en liten picknick-korg och satte oss i Tegnèrlunden med mat och vin och bara satt och njöt av stockholmsommar.

Vi tog massa bilder i Rom, men eftersom luftfuktigheten var över 70% så levde mitt hår ett eget liv.. men jag bjuder på lite fina bilder på staden och på min man!

Så här ser deras armémuseeum ut.


Yummie, fruktsallad!


Så söt han är!


Utsikt över Rom från S.t Petrikyrkans kupol i Vatikanstaten, 551 trappsteg upp.. PuhNu ska jag slänga in mig i duschen för en eftermiddag i Humlegården med Therese!!

Bye!


SOMMARLOV!

Njuter av mitt sommarlov/ledighet/mellantvåjobb. Inte för att det egentligen blir så mycket njuta när planet lyfter om 4 timmar mot Rom och jag sitter i ett fullständigt kaos med kläder som på något sätt ska packas ner i en väska? Men det är bara att trycka på annars får jag plocka bort lite grejer ur niklas packning?

Igår hade vi avslutning med jobbet. Vi drack champagne alla tillsammans och åt lite tårta.. sen gick vi hudtjejer och åt middag och drack massor med vin på Bistro Boheme! Det var jättemysigt och sorgligt.. man har ju träffats nästan varje dag i 2,5 års tid. Men vi vet alla att vi ses i höst igen..Nu ska jag ta mig i kragen och packa och städa så att min mysiga resa kan börja!
Och om 2 veckor börjar jag mitt nya jobb..
Inte så taggad, jag vill ha mer ledigt!


Grisens möhippa!

I hade vi Thereses möhippa. Det har varit sjukt jobbigt och svårt att hålla tyst för henne, men nu är det över och jag kan prata hur mycket jag vill!! Jag tycker iallafall att det var sjukt lyckat och jag hoppas att hon tycker samma likadant :)

Här är lite bilder från hela spektaklet hemifrån mig, frissan och studion:

¨
Avlustar såklart hela bildspelet med en bild på partyfixarna!

Nästa vecka åker vi till Rom i ett par dagar. Den enda ledigheten vi har tillsammans på hela året då båda har nya jobb. Välkommen till vuxenvärlden?

Nu ska jag sova.. har mycket att göra i veckan!

God natt!


Good bye Centralbadet!!!

Nu är det färdigt och klart... jag har alltså fått ett nytt jobb! Jag ska receptionist på ett företag som utvärderar hälso- och sjukvårdens metoder. Helt nyrenoverade lokaler mitt i stan, runt hörnet från centralbadet! Jag börjar den 5 juli och det ska bli ganska spännande!

Däremot så tänker jag inte säga upp mig från badet, det är bra att ha alla dörrar öppna. Jag tänkte bli extra och jobba nån dag då och då.. kan vara skönt med den lilla extrainkomsten. Men jag är definitivt klar med heltid där!!

Bättre lön och bättre uppgifter
JACKPOT!


RSS 2.0